Posle obimnih priprema u vidu časova plesa i učestalog vežbanja sa ličnim trenerom, mlada američka filmska i muzička zvezda Hilari Daf pred stotinak gostiju stala je na „ludi kamen“ sa kanadskim hokejašem Majkom Komrijem.

Modna kreatorka Vera Vang ovog leta imala je pune ruke posla. Posle Čelsi Klinton i Ališe Kiz još jedna slavna dama izgovorila je sudbonosno „da“ u beloj haljini koji potpisuje cenjena dizajnerka.

Američka pevačica i glumica Hilari Daf i kanadski hokejaš Majk Komri, u prisustvu stotinak zvanica, venčali su se na ranču San Isidro u kalifornijskom gradu Santa Barbari gde su nekadašnji predsednik SAD Džon Kenedi i njegova žena Žaklina proveli medeni mesec.

Mladenci su, prema navodima medija, mesto održavanja ceremonije odabrali zbog njegovog „romantičnog i glamuroznog pečata Starog Holivuda“.

Suzan Daf, majka dvadesetdvogodišnje glumice, predala je ćerku budućem zetu, a mesto glavne deveruše bilo je rezervisano za sestru Hajli.

Mlada holivudska zvezda od februara je nosila verenički prsten vredan milion dolara.

Časopis In Touch Weekly piše da je Hilari Daf uoči venčanja bila na ozbiljnim „pripremama“.

Osim sporadičnih časova plesa koje je pohađala u društvu 29-godišnjeg verenika, glumica je šest dana nedeljno popravljala liniju pod budnim okom ličnog trenera.

Ostavi poruku