Unuka Elvisa Prislija Rajli Kio verovatno u četvrtom nastavku „Pobesnelog Maksa“, u kojem će naslovnu ulogu igrati Tom Hardi. U glumačkoj ekipi i Šarliz Teron i ćerka muzičara Lenija Kravica Zoi, dok je scenarista i režiser kao i u prva tri dela Džordž Miler.

Rajli Kio (21 godina) je u pregovorima da se priključi ekipi četvrtog dela kultnog serijala „Pobesneli Maks“.

Priča novog dela, nazvanog „Put besa“, drži se u tajnosti, ali se zna da se nastavlja na događaje iz trećeg nastavka, snimljenog još 1985. godine. To znači da je glavni junak još uvek relativno mlad, pa će ga umesto Mela Gibsona igrati Tom Hardi (iz filmova „Početak“, „Rokenrola“ i „Star Trek Nemesis“).

Unuka Elvisa Prislija glumiće jednu od „pet žena“, koje Hardijev lik mora da zaštiti od negativaca, a poznato je da će pored nje glumiti i Zoi Kravic (ćerka muzičara Lenija), Tereza Palmer („Čarobnjakov šegrt“) i Adelejd Klemens („Iks-men počeci: Vulverin“).

U glumačkoj ekipi biće još i Šarliz Teron i Nikolas Holt („Samac“ i „Borba titana“).

Snimanje novog nastavka zakazano je za početak sledeće godine, a scenarista i režiser biće tvorac serijala Džordž Miler.

Rajli Kio, koja je manekensku karijeru započela u 14. godini, debitovala je na velikom platnu ove godine u filmu „Runaways“ o ženskom rok bendu iz sedamdesetih godina.

Takođe, ćerka Lize Mari Prisli i muzičara i glumca Denija Kijoa, glumila je i u filmovima „Dobri doktor“ (pored Orlanda Bluma) i „Džek i Dajen“ (zajedno sa Džuno Templ i Kajli Minog). Oba naslova u bioskope stižu sledeće godine.

Ostavi poruku