U muzičkom delu ekološkog „Forest festa“, koji se održava od 26. do 29. avgusta u Košutnjak, nastupaće „Darkvud dab“, „Elvis DžejAr Kurtović“, „Jarboli“, „Lira Vega“, „Neočekivana sila“…

Ekološki festival „Forest fest“ biće održan od 26. do 29. avgusta u parku Košutnjak u Beogradu. Prvo veče festivala, koji se održava na Ski stazi „Aleksandar kluba“, predviđeno je za Reviju frizura J. Mišljena, Performans na štulama sa žongliranjem i nastup didžejeva Gramofondžije (Gramophonedzie), Britanca Monomana, „Svrl pipl“ (Swirl People) iz Belgije i rumunskog „TBF“.

Organizacija posvećena zašititi prirodne sredine „Forest fest“ najavila je da će druge večeri nastupiti najbolji učenici Muzičke škole „Vatroslav Lisinski“, kao i sastavi „Filthy Cathouse“, „Combs“, „White City Massive“, „Collision“.

Potom sviraju „Trisom“ (Threesome) pobednici nedavnog regionalnog festivala neafirmisanih izvođača „Demofest“ u Banjaluci, alternativni veterani „Darkvud dab“, kao i „Strip“, „Elvis DžejAr Kurtović“ i novosadski „Josip A Lisac“.

Početak treće večeri pripao je Dečjem horu Radio-televizije Beograd i horu „Kolibri“, a potom sviraju bendovi „Broken strings“, „Ola Horhe“, „Lira Vega“, „Lutke“, „Petrol“, „Jarboli“ i „Neočekivana sila“.

Završno veče 29. avgusta ostavljeno je za predstavu za decu „Aska i vuk“, reviju dokumentarnih filmova, predstavu „Čorba od kanarinca“, dok posle svečanog zatvaranja „Forest festa“ humanitarnom aukcijom slika, sledi nastup bendova „Sevdah bejbi lajv“ (Sevdah Baby Live), „No hard filings“ (No Hard Feelings) i „Ljudi sa strane“.

Ostavi poruku