У музичком делу еколошког „Форест феста“, који се одржава од 26. до 29. августа у Кошутњак, наступаће „Дарквуд даб“, „Елвис ЏејАр Куртовић“, „Јарболи“, „Лира Вега“, „Неочекивана сила“…

Еколошки фестивал „Форест фест“ биће одржан од 26. до 29. августа у парку Кошутњак у Београду. Прво вече фестивала, који се одржава на Ски стази „Александар клуба“, предвиђено је за Ревију фризура Ј. Мишљена, Перформанс на штулама са жонглирањем и наступ диџејева Грамофонџије (Gramophonedzie), Британца Мономана, „Сврл пипл“ (Swirl People) из Белгије и румунског „ТБФ“.

Организација посвећена зашитити природне средине „Форест фест“ најавила је да ће друге вечери наступити најбољи ученици Музичке школе „Ватрослав Лисински“, као и састави „Filthy Cathouse“, „Combs“, „White City Massive“, „Collision“.

Потом свирају „Трисом“ (Threesome) победници недавног регионалног фестивала неафирмисаних извођача „Демофест“ у Бањалуци, алтернативни ветерани „Дарквуд даб“, као и „Стрип“, „Елвис ЏејАр Куртовић“ и новосадски „Јосип А Лисац“.

Почетак треће вечери припао је Дечјем хору Радио-телевизије Београд и хору „Колибри“, а потом свирају бендови „Брокен стрингс“, „Ола Хорхе“, „Лира Вега“, „Лутке“, „Петрол“, „Јарболи“ и „Неочекивана сила“.

Завршно вече 29. августа остављено је за представу за децу „Аска и вук“, ревију документарних филмова, представу „Чорба од канаринца“, док после свечаног затварања „Форест феста“ хуманитарном аукцијом слика, следи наступ бендова „Севдах бејби лајв“ (Sevdah Baby Live), „Но хард филингс“ (No Hard Feelings) и „Људи са стране“.

Ostavi poruku