Насловна Film Вртоглави успех уз помоћ „Бурлеске“

Вртоглави успех уз помоћ „Бурлеске“

0

Главна јунакиња мјузикла „Burlesque“ Али одлази из малог града у Лос Анђелес. На почетку ради као конобарица, али јој се убрзо остваре снови када захваљујући изванредном гласу стекне велику славу… Играју Кристина Агилера, Кристен Бел, оскаровка Шер, Стенли Тучи, Кем Џигандеј, Ерик Дејн и Алан Каминг.

У филму „Burlesque“ (Бурлеска), главна јунакиња Али (Кристина Агилера) је девојка из малог града, која се одлучи да напусти дотадашњи живот и несигурну будућност и оде у Лос Анђелес.

Када случајно открије „Бурлеск лаунџ“ она је одушевљена овим фасцинантним театром (који је додуше у великим проблемима) и истог тренутка схвати да је то место у којем би се могли остварити њени снови о успеху.

На почетку, Али се запосли као конобарица у клубу чија је власница и главна звезда Тес (Шер).

Ипак, како је Али фасинирана разузданим костимима и смелим кореографијама, она се одмах закуне да ће једног дана и она наступати на сцени „Бурлеске“.

После тога, Али се спријатељи са једном од водећих играчица Џорџијом (плесачица, кантри певачица и глумица Џулијен Хаф), пронађе непријатеља у љубоморној извођачици Ники (Кристен Бел из филмова „When in Rome“„А кад брак није лак“ и „Forgetting Sarah Marshall“) и стекне наклоност бармена Џека (Кем Џигандеј из филма „Сумрак“), који такође сања да успе као музичар.

Уз малу помоћ оштроумног менаџера (Стенли Тучи из филма „Дивне кости“) и домаћина шоуа Алексиса (Алан Каминг из филмова „Златно око“, „Икс-мен“ и „Деца шпијуни“), главна јунакиња оствари сан и почне да наступа.

„Бурлеск лаунџ“ захваљујући њеном спектакуларном гласу поврати стару славу, али тек после примамљиве понуде харизамтичног предузетника Маркуса Гербера (Ерик Дејн из серије „Увод у анатомију“ и филма „Дан заљубљених“).

Филм „Burlesque“, мешавина мјузикла, драме и романсе, у биоскопе у САД стиже 24. новембра.

НЕМА КОМЕНТАРА

Ostavi poruku

Exit mobile version