Glavna junakinja mjuzikla „Burlesque“ Ali odlazi iz malog grada u Los Anđeles. Na početku radi kao konobarica, ali joj se ubrzo ostvare snovi kada zahvaljujući izvanrednom glasu stekne veliku slavu… Igraju Kristina Agilera, Kristen Bel, oskarovka Šer, Stenli Tuči, Kem Džigandej, Erik Dejn i Alan Kaming.

U filmu „Burlesque“ (Burleska), glavna junakinja Ali (Kristina Agilera) je devojka iz malog grada, koja se odluči da napusti dotadašnji život i nesigurnu budućnost i ode u Los Anđeles.

Kada slučajno otkrije „Burlesk laundž“ ona je oduševljena ovim fascinantnim teatrom (koji je doduše u velikim problemima) i istog trenutka shvati da je to mesto u kojem bi se mogli ostvariti njeni snovi o uspehu.

Na početku, Ali se zaposli kao konobarica u klubu čija je vlasnica i glavna zvezda Tes (Šer).

Ipak, kako je Ali fasinirana razuzdanim kostimima i smelim koreografijama, ona se odmah zakune da će jednog dana i ona nastupati na sceni „Burleske“.

Posle toga, Ali se sprijatelji sa jednom od vodećih igračica Džordžijom (plesačica, kantri pevačica i glumica Džulijen Haf), pronađe neprijatelja u ljubomornoj izvođačici Niki (Kristen Bel iz filmova „When in Rome“„A kad brak nije lak“ i „Forgetting Sarah Marshall“) i stekne naklonost barmena Džeka (Kem Džigandej iz filma „Sumrak“), koji takođe sanja da uspe kao muzičar.

Uz malu pomoć oštroumnog menadžera (Stenli Tuči iz filma „Divne kosti“) i domaćina šoua Aleksisa (Alan Kaming iz filmova „Zlatno oko“, „Iks-men“ i „Deca špijuni“), glavna junakinja ostvari san i počne da nastupa.

„Burlesk laundž“ zahvaljujući njenom spektakularnom glasu povrati staru slavu, ali tek posle primamljive ponude harizamtičnog preduzetnika Markusa Gerbera (Erik Dejn iz serije „Uvod u anatomiju“ i filma „Dan zaljubljenih“).

Film „Burlesque“, mešavina mjuzikla, drame i romanse, u bioskope u SAD stiže 24. novembra.

Ostavi poruku