Литургијом у цркви „Свети Ђорђе“, литијом кроз град и ломљењем славског колача испред зграде Скупштине општине Бијељина данас је обиљежена крсна слава општине Свети Пантелејмон.Начелник општине Бијељина Мићо Мићић захвалио је грађанима, гостима из пријатељских градова и представницима Српске православне цркве што су својим присуством увеличали ову прославу.

„Ових једанаест дана Пантелинских свечаности са многобројним спортским, културним и другим активностима показало је да можемо да наставимо традицију слављења славе и показали смо да смо урадили доста тога корисног за овај град“, рекао је Мићић и додао да је Бијељина град у којем се прије свега поштују људска права и владају демократски процеси.

Предсједник Скупштине општине Бијељина Драган Ђурђевић пожелио је грађанима и свима који славе крсну славу Светог Пантелејмона пуно здравља, среће и успјеха.

„Драго ми је што смо и ове године успјели да угостимо много наших пријатеља и што смо на свечаној сједници која је синоћ организована подијелили признања онима који су били најуспјешнији у свом раду у протеклој години“, рекао је Ђурђевић.

Пантелинске свечаности почеле су 30. јула, а ове године је за прославу градске славе издвојено 25.000 КМ из буџета општине.

Ostavi poruku