Свадбена „епидемија“ захватила је свет познатих. И британски певач Роби Вилијамс и његова изабраница, турско-америчка ТВ глумица Ајда Филд, озваничили су своју везу на свечаности у Лос Анђелесу.

Овог лета многи славни парови одлучили су се да стану на луди камен. Последњи у низу који су изговорили судбоносно „да“ су британски поп певач Роби Вилијамс и турско-америчка ТВ глумица Ајда Филд.

Како наводи часопис Пипл (People), венчање је одржано у суботу увече у младожењиној кући на Беверли Хилсу вредној 10 милиона долара.

Церемонији венчања славног пара, као и забави која је уследила после ње, присуствовало је седамдесетак најближих пријатеља и рођака.

Тридесетједногодишња млада носила је белу венчаницу, док је пет година старији младожења био у црном смокингу.

Уз завет да ће је волети и чувати до краја живота, Роби је Ајди обећао и да ће оставити цигарете.

„Роб је напокон срећан“, рекао је отац „несташног дечака“ Пит Конвеј британском таблоиду Њуз оф д ворлд (News of the World).

„То је оно што човек жели својој деци и никада га нисам видео срећнијег. Ајда је тако лепа, љупка и драга и савршена је за њега. Они су диван пар“, задовољно је оценио новопечени свекар.

Певач који се недавно поново прикључио групи „Тејк дет“ (Take That), љубоморно је чувао тајну о венчању, али је вест ипак процурила у јавност крајем прошле недеље, уз нагађања око места где ће бити венчање.

Према наводима неких медија, Ајда Филд желела је да се венчање одржи пре него што се њен изабраник посвети раду са колегама из групе.

Роби Вилијамс је један од најпознатијих британских певача на међународној сцени са 65 милиона продатих плоча, током 15 година соло каријере.

Са групом „Тејк дет“, коју је напустио 1995. године, стекао је светску славу и продао 15 милиона плоча.

Ostavi poruku