Svadbena „epidemija“ zahvatila je svet poznatih. I britanski pevač Robi Vilijams i njegova izabranica, tursko-američka TV glumica Ajda Fild, ozvaničili su svoju vezu na svečanosti u Los Anđelesu.

Ovog leta mnogi slavni parovi odlučili su se da stanu na ludi kamen. Poslednji u nizu koji su izgovorili sudbonosno „da“ su britanski pop pevač Robi Vilijams i tursko-američka TV glumica Ajda Fild.

Kako navodi časopis Pipl (People), venčanje je održano u subotu uveče u mladoženjinoj kući na Beverli Hilsu vrednoj 10 miliona dolara.

Ceremoniji venčanja slavnog para, kao i zabavi koja je usledila posle nje, prisustvovalo je sedamdesetak najbližih prijatelja i rođaka.

Tridesetjednogodišnja mlada nosila je belu venčanicu, dok je pet godina stariji mladoženja bio u crnom smokingu.

Uz zavet da će je voleti i čuvati do kraja života, Robi je Ajdi obećao i da će ostaviti cigarete.

„Rob je napokon srećan“, rekao je otac „nestašnog dečaka“ Pit Konvej britanskom tabloidu Njuz of d vorld (News of the World).

„To je ono što čovek želi svojoj deci i nikada ga nisam video srećnijeg. Ajda je tako lepa, ljupka i draga i savršena je za njega. Oni su divan par“, zadovoljno je ocenio novopečeni svekar.

Pevač koji se nedavno ponovo priključio grupi „Tejk det“ (Take That), ljubomorno je čuvao tajnu o venčanju, ali je vest ipak procurila u javnost krajem prošle nedelje, uz nagađanja oko mesta gde će biti venčanje.

Prema navodima nekih medija, Ajda Fild želela je da se venčanje održi pre nego što se njen izabranik posveti radu sa kolegama iz grupe.

Robi Vilijams je jedan od najpoznatijih britanskih pevača na međunarodnoj sceni sa 65 miliona prodatih ploča, tokom 15 godina solo karijere.

Sa grupom „Tejk det“, koju je napustio 1995. godine, stekao je svetsku slavu i prodao 15 miliona ploča.

Ostavi poruku