Насловна Film „Солт“ у београдским биоскопима

„Солт“ у београдским биоскопима

0

У шпијунском трилеру „Солт“ Анђелина Џоли је агент ЦИА, оптужена да је руски шпијун. Покушавајући да докаже своју невиност, уплиће се у низ невероватних ситуација… „Солт“ је од данас на репертоару београдских биоскопа.

Акциони шпијунски трилер „Солт“, са Анђелином Џоли у главној улози, од данас ће бити на репертоару у београдским биоскопима, најавио је домаћи дистрибутер „Так“.

Овај филм се управо приказује у Америци, где је за првих десет дана зарадио око 70 милиона долара, чиме се сврстао међу најуспешније наслове у свом жанру.

Филм је режирао Филип Нојс, по сценарију Курта Вимера, а у глумачкој екипи су Лиев Шрајбер, Чивител Еџиофор, Данијел Олбрицки и други.

Главни лик је припадница ЦИА Евелин Солт (Џоли), која изненада бива оптужена да је руски шпијун – кртица.

Док покушава да докаже своју невиност, користећи изузетне вештине и искуство тајног агента, уплиће се у невероватну авантуру, укључујући атентате на председнике Русије и Америке и могући почетак нуклеарног рата.

Филм високе продукције обилује атрактивним сценама борилачких вештина, јурњаве колима, ватрених окршаја и експлозија.

Према мишљењу гледалаца на новинарској пројекцији у „Таквуду“, овај типични летњи хит биће добра забава за младу мушку публику.

НЕМА КОМЕНТАРА

Ostavi poruku

Exit mobile version