U špijunskom trileru „Solt“ Anđelina Džoli je agent CIA, optužena da je ruski špijun. Pokušavajući da dokaže svoju nevinost, upliće se u niz neverovatnih situacija… „Solt“ je od danas na repertoaru beogradskih bioskopa.

Akcioni špijunski triler „Solt“, sa Anđelinom Džoli u glavnoj ulozi, od danas će biti na repertoaru u beogradskim bioskopima, najavio je domaći distributer „Tak“.

Ovaj film se upravo prikazuje u Americi, gde je za prvih deset dana zaradio oko 70 miliona dolara, čime se svrstao među najuspešnije naslove u svom žanru.

Film je režirao Filip Nojs, po scenariju Kurta Vimera, a u glumačkoj ekipi su Liev Šrajber, Čivitel Edžiofor, Danijel Olbricki i drugi.

Glavni lik je pripadnica CIA Evelin Solt (Džoli), koja iznenada biva optužena da je ruski špijun – krtica.

Dok pokušava da dokaže svoju nevinost, koristeći izuzetne veštine i iskustvo tajnog agenta, upliće se u neverovatnu avanturu, uključujući atentate na predsednike Rusije i Amerike i mogući početak nuklearnog rata.

Film visoke produkcije obiluje atraktivnim scenama borilačkih veština, jurnjave kolima, vatrenih okršaja i eksplozija.

Prema mišljenju gledalaca na novinarskoj projekciji u „Takvudu“, ovaj tipični letnji hit biće dobra zabava za mladu mušku publiku.

Ostavi poruku