Prvi festival „Adrenalin mjuzik end tatu lajv“ biće održan 27. i 28. avgusta u prostoru „Žitomlina“. Među izvođačima su „Let 3“, „Blok aut“, „Kanda Kodža i Nebojša“, „Lolobriđida“…

„Kanda Kodža i Nebojša“, „Goblini“, „Bjesovi“ i „Ateist rep“ neki su od izvođača koji će nastupiti 27. i 28. avgusta na prvom festivalu „Adrenalin mjuzik end tatu lajv“ (Adrenaline Music & Tattoo Live) u Beogradu, saopštio je promoter „Legasi“ (Legacy).

Kako je najavljeno, prve večeri festivala 27. avgusta na glavnoj bini u prostoru „Žitomlina“ sviraće alternativni sastav „Let 3″ iz Rijeke, njihove beogradske kolege „Blok aut“ (Block Out), „KKN“, novosadski pankeri „Ateist rep“, kao i „Goribor“, „ZAA“ i „Čovek bez sluha“.

Druge večeri, 28. avgusta sviraće povratnici „Goblini“ iz Šapca, zatim „Bjesovi“, dobitnici regionalne MTV nagrade zagrebačka treš pop grupa „Lolobriđida“, metal pank sastav „SMF“, rok reperi „Strejt džekin“ (Straight Jackin), kao i pankeri „Siks pek“ (Six Pack) i alternativci „I plej“ (E-Play).

„Legasi“ je najavio da će na didžej bini prvog dana nastupiti Faderhed (Faderhead), Dark enerdži (Energy), Bamhazard, „B.D.D.A.“, a druge večeri Skreg (Scrag), End, Didžejn Redlili (DJane Redlilly), Gavra i Elder.

Programi oba dana će trajati od 17.00 do 4.00 ujutro. Ulaznice su u prodaji od ponedeljka – jednodnevna karata košta 750 dinara, a za oba dana 1.200 dinara.

Ostavi poruku