Први фестивал „Адреналин мјузик енд тату лајв“ биће одржан 27. и 28. августа у простору „Житомлина“. Међу извођачима су „Лет 3“, „Блок аут“, „Канда Коџа и Небојша“, „Лолобриђида“…

„Канда Коџа и Небојша“, „Гоблини“, „Бјесови“ и „Атеист реп“ неки су од извођача који ће наступити 27. и 28. августа на првом фестивалу „Адреналин мјузик енд тату лајв“ (Adrenaline Music & Tattoo Live) у Београду, саопштио је промотер „Легаси“ (Legacy).

Како је најављено, прве вечери фестивала 27. августа на главној бини у простору „Житомлина“ свираће алтернативни састав „Лет 3″ из Ријеке, њихове београдске колеге „Блок аут“ (Block Out), „ККН“, новосадски панкери „Атеист реп“, као и „Горибор“, „ЗАА“ и „Човек без слуха“.

Друге вечери, 28. августа свираће повратници „Гоблини“ из Шапца, затим „Бјесови“, добитници регионалне МТВ награде загребачка треш поп група „Лолобриђида“, метал панк састав „СМФ“, рок репери „Стрејт џекин“ (Straight Jackin), као и панкери „Сикс пек“ (Six Pack) и алтернативци „И плеј“ (E-Play).

„Легаси“ је најавио да ће на диџеј бини првог дана наступити Фадерхед (Faderhead), Дарк енерџи (Energy), Бамхазард, „B.D.D.A.“, а друге вечери Скрег (Scrag), Енд, Диџејн Редлили (DJane Redlilly), Гавра и Елдер.

Програми оба дана ће трајати од 17.00 до 4.00 ујутро. Улазнице су у продаји од понедељка – једнодневна карата кошта 750 динара, а за оба дана 1.200 динара.

Ostavi poruku