Насловна Занимљивости Италијани изгубили репутацију заводника?

Италијани изгубили репутацију заводника?

0

Медитеранским „краљевима удварања“ трон је почео озбиљно да се љуља. Резултати нановијих истраживања показали су да заводнички комплименти Италијана више не изазивају пажњу туриста.

Mит о Италијанима као „латинским љубавницима“ више не привлачи туристе, јер је 79 одсто испитаних рекло да више не обраћа пажњу на комплименте Италијана који су одувек имали репутацију великих заводника, резултати су недавно спроведене анкете.

Око 57 одсто испитаних сматра да Италијани сада више посвећују пажњу својој женској, него мушкој страни личности, док је 51 одсто навело да су медитерански заводници изгубили шарм, радост и смисао за хумор, наводи се у анкети.

Око 49 одсто замера Италијанима њихово детињасто понашање.

Сад су привлачни студенти (23 одсто), предузетници (21 одсто), диџејеви и аниматори за време одмора (17 одсто), док је популарност спасилаца на плажама опала (на „мршавих“ 11 одсто), наводи ревија Дел Густо која је објавила анкету.

Учесници анкете рекли су да Италијане сматрају и даље галантним (78 одсто), да су добро обучени (67 одсто), пажљиви (59 одсто), али им се замера иронично понашање (45 одсто), као и физички изглед који не одговара увек атлетској грађи (43 одсто).

Италијани као народ настављају да привлаче туристе због стила (73 одсто), шарма (69 одсто), симпатичности (55 одсто), куртоазије (51 одсто) и осмехивања (37 одсто).

НЕМА КОМЕНТАРА

Ostavi poruku

Exit mobile version