SHARE

Високи представник за БиХ Валентин Инцко поручио је грађанима БиХ да ако желе промјене на боље обавезно искористе своје демократско право и изађу на изборе 3. октобра како би одлучили ко ће водити БиХ у наредне четири године.“Грађани желе да органи власти брзо предузму све потребне кораке да би обезбиједили инвестиције и нова радна мјеста”, написао је Инцко у колумни за “Дневни аваз”.

Према његовој оцјени, грађанима БиХ стало је и до рјешавања политичке и административне корупције, као и рјешавања питања криминала у порасту.

Он је поручуио да ниједно од ових приоритетних питања за грађане БиХ не треба да изненади ниједног кандидата који се такмичи у изборима.

Инцко је подвукао да је неспорна чињеница да су једине странке које могу остварити рјешења након избора оне које могу ефикасно и прагматично да сарађују са другим странкама.

“Грађани треба да направе разлику између кандидата и страначких лидера који се фокусирају на притужбе и оних који се фокусирају на на реалистична рјешења”, сматра Инцко.

SHARE

Оставите одговор