Sarajevski stadiono Koševo gotovo da je bio tesan u subotu uveče  za sve one koji su  želeli da prisustvuju nastupu jedne od najvećih pevačkih zvezda sa prostora nekadašnje Jugoslavije. Zdravko Čolić pevao je puna tri sata, a gotovo tokom čitavog koncerta pratio ga je „hor“ od 60.000 posetilaca.

Jedan od najpopularnijih pevača sa prostora bivše Jugoslavije Zdravko Čolić održao je  koncert na sarajevskom stadionu Koševo pred oko 60.000 posetilaca.

Više od tri sata brojna publika je zajedno sa Čolićem pevala gotovo sve velike hitove koji su obeležili uspešnu višedecenijsku karijeru ovog pevača.

Nastup, koji je pratio veliki broj profesionalnih igrača, počeo je pesmom „Sinoć nisi bila tu“ sa kojom je ovaj rođeni Sarajlija nastupio na festivalu „Vaš šlager sezone“ još 1973. godine.

Specijalni gost bio je Dino Merlin, koji je premijerno za sarajevsku publiku, u duetu sa Čolićem, otpevao pesmu „Kao moja mati“, koju je i napisao specijalno za Čolićev pretposlednji album.

Poznati pevač je dva puta izlazio na bis, koncertu je, kako prenose sarajevski mediji, prisustvovao veliki broj njegovih obožavalaca, ne samo iz BiH, već i iz Srbije i Crne Gore, a završen je spektakularnim vatrometom koji je obojio nebo nad Sarajevom.

Odličnu atmosferu narušila je jedino lažna dojava o podmetnutoj bombi.

Kako „Dnevni avaz“ prenosi, firma „Alarm West“, koja je obezbeđivala koncert, dobila je anonimnu projavu o postavljenoj bombi, ali je temeljnom proverom utvrđeno da se radi o lažnoj dojavi i nije bilo nikakvog razloga da se koncert prekine.

Ostavi poruku