SHARE

Сарајевски стадионо Кошево готово да је био тесан у суботу увече  за све оне који су  желели да присуствују наступу једне од највећих певачких звезда са простора некадашње Југославије. Здравко Чолић певао је пуна три сата, а готово током читавог концерта пратио га је „хор“ од 60.000 посетилаца.

Један од најпопуларнијих певача са простора бивше Југославије Здравко Чолић одржао је  концерт на сарајевском стадиону Кошево пред око 60.000 посетилаца.

Више од три сата бројна публика је заједно са Чолићем певала готово све велике хитове који су обележили успешну вишедеценијску каријеру овог певача.

Наступ, који је пратио велики број професионалних играча, почео је песмом „Синоћ ниси била ту” са којом је овај рођени Сарајлија наступио на фестивалу „Ваш шлагер сезоне” још 1973. године.

Специјални гост био је Дино Мерлин, који је премијерно за сарајевску публику, у дуету са Чолићем, отпевао песму „Као моја мати”, коју је и написао специјално за Чолићев претпоследњи албум.

Познати певач је два пута излазио на бис, концерту је, како преносе сарајевски медији, присуствовао велики број његових обожавалаца, не само из БиХ, већ и из Србије и Црне Горе, а завршен је спектакуларним ватрометом који је обојио небо над Сарајевом.

Одличну атмосферу нарушила је једино лажна дојава о подметнутој бомби.

Како „Дневни аваз” преноси, фирма “Alarm West”, која је обезбеђивала концерт, добила је анонимну пројаву о постављеној бомби, али је темељном провером утврђено да се ради о лажној дојави и није било никаквог разлога да се концерт прекине.

SHARE

Оставите одговор