SHARE

Шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Драго Калабић поручио је да ће, уколико се понови ситуација уласка лица без идентификације у зграду парламента БиХ, делегати СНСД-а у парламент довести групу момака са мајицама на којима ће бити ликови Радована Караџића и Ратка Младића.“Показаћемо парламенту БиХ да не могу да важе двоструки аршини. Како је могуће да се особи која има покривено лице и која није прошла процес идентификације дозволи да присуствује сједницама парлемента као и сви други посланици и гости. Ако се то може дозволити Нађи Диздаревић, зашто би био проблем и са људима који носе мајице са Караџићевим ликом”, рекао је Калабић за “Прес РС”.

Он је нагласио да није нимало угодно када некоме иза леђа сједи потпуно покривена особа за коју не знате ништа, због чега неидентификоване особе не би смјеле да присуствују сједницама парлемента.

Калабић сматра да је долазак Нађе Диздаревић у парламент БиХ режирала Странка за БиХ.

Он је поновио да је обезбјеђење ове институције направило велики пропуст када је дозволило да у парламент уђе Нађа Диздаревић која није прошла процес идентификације јер је имала покривено лице./

SHARE

Оставите одговор