SHARE

Министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је данас да је камера “са једне институције” снимила нападаче на новинара “Времена” Теофила  Панчића, али да са тог снимка не могу да се разазнају лица починилаца.Дачић је новинарима на Тари рекао да полиција располаже и одредјеним ДНК траговима и позвао сведоке који су присуствовали нападу на Панчића у Земуну да се јаве полицији.

Истражни органи, према његовим речима, у овом тренутку, пошто нема сведока, морају да приводе велики број особа како би дошли до евентуалних трагова.

“Није добро да полиција много говори о томе, нити да сам актер догадјаја говори о томе док се случај не расветли”, рекао је Дачић.

Београдска полиција јуче је привела 20 младића из Земуна на информативни разговор како би сазнала идентитет нападача на колумнисту ”Времена’.

Како је раније саопштила Полицијска управа Београд, Панчића су напале две особе у суботу увече приликом уласка у аутобус 83 на аутобуском стајалишту у Главној улици 42.

Нападачи су отрчали Главном улицом у правцу позоришта ”Мадленијанум”, а на плочнику стајалишта аутобуса пронадјена је метална шипка.

Увидјајна екипа полицијска станице Земун одвезла је Панчића у КБЦ Земун, где му је указана лекарска помоћ и констатоване лакше телесне повреде.

SHARE

Оставите одговор