Osim nove frizure koju je ponosno predstavila na premijeri filma „Solt“ u Tokiju, u životu Anđeline Džoli nastupila je još jedna promena. Slavna glumica ušla je u Tviter svet.

Anđelina Džoli napokon je zakoračila u Tviter svet.

Ipak, prema navodima izvora do kojeg je došao sajt UsMagazine.com, zvezda filma „Solt“ neće ostavljati uobičajene poruke od 140 karaktera i do daljnjeg neće imati prijatelje.

Ipak, isti izvor navodi da će slavna glumica možda postati aktivna „kasnije ove godine“.

Za sada, tridesetpetogodišnja holivudska zvezda odlučila je da rezerviše nalog na toj društvenoj mreži sa svojim imenom kako se ne bi desilo da ostane bez jedinog logičnog korisničkog imena.

Slavna američka glumica trenutno boravi u Tokiju gde je prisustvovala premijeri filma „Solt „ u kojem tumači lik Evelin Solt, tajnog agenta Američke obaveštajne agencije.

Kako bi se dodvorio američkim agentima, ruski špijun optužuje Evelin da odaje tajne nakon čega ona mora da učini nemoguće da bi dokazala da nije kriva.

Sa novom frizurom (guste šiške sada skrivaju čelo oskarovke), koju je ponosno pokazivala, i u diskretno senzualnoj, crnoj haljini otvorenih leđa Anđelina Džoli je blistala u japanskoj prestonici.

Ostavi poruku