SHARE

Осим нове фризуре коју је поносно представила на премијери филма „Солт“ у Токију, у животу Анђелине Џоли наступила је још једна промена. Славна глумица ушла је у Твитер свет.

Анђелина Џоли напокон је закорачила у Твитер свет.

Ипак, према наводима извора до којег је дошао сајт UsMagazine.com, звезда филма „Солт” неће остављати уобичајене поруке од 140 карактера и до даљњег неће имати пријатеље.

Ипак, исти извор наводи да ће славна глумица можда постати активна „касније ове године”.

За сада, тридесетпетогодишња холивудска звезда одлучила је да резервише налог на тој друштвеној мрежи са својим именом како се не би десило да остане без јединог логичног корисничког имена.

Славна америчка глумица тренутно борави у Токију где је присуствовала премијери филма „Солт „ у којем тумачи лик Евелин Солт, тајног агента Америчке обавештајне агенције.

Како би се додворио америчким агентима, руски шпијун оптужује Евелин да одаје тајне након чега она мора да учини немогуће да би доказала да није крива.

Са новом фризуром (густе шишке сада скривају чело оскаровке), коју је поносно показивала, и у дискретно сензуалној, црној хаљини отворених леђа Анђелина Џоли је блистала у јапанској престоници.

SHARE

Оставите одговор