Fatalna holivudska zavodnica Anđelina Žoli (35), najseksepilnija mama na svetu, osvojila je Moskvu! Glumica je u prestonicu Rusije stigla na premijeru svog novog filma „Salt“, pojavivši se na crvenom tepihu u elegantnoj crvenoj haljini, otkrivenih leđa i sa istaknutim dekolteom, kojom je raspametila brojne obožavatelje.

Za razliku od brojnih razmaženih zvezda, Anđa je strpljivo stajala i potpisivala autograme okupljenima na 35 stepeni Celzijusa, među kojima je bilo najviše dece.
„Sanjala sam ovaj dan otkad sam imala 10 godina. Moja soba je cela izlepljena njenim posterima. Kada sam je videla, počela sam da se tresem“, rekla je Daša Voroncova, jedna od srećnica koja je dobila Anđin autogram.
„Anđelina, Anđelina“, uzvikivala je masa dok se glumica osmehivala i uzvraćala sa „spasiba“ („hvala“ na ruskom).

„Ovo je moja prva premijera u Moskvi i vrlo sam uzbuđena što sam ovde. Nadam se da ćete uživati u filmu“, poručila je Anđelina.
Anđa glumi Evelin Salt, agenta CIA, koja je osumnjičena da radi za ruski KGB, zbog čega je primorana da beži od bivših saradnika. Film pomalo podseća na slučaj Ane Čepmen, ruske Mate Hari, koja je nedavno deportovana iz SAD jer je ruski špijun. Iako je bilo najavljeno, Ana se nije pojavila na premijeri.

Ana je bolja!

Među okupljenima bilo je i onih koji smatraju da ja Ana Čepmen (28) bolji špijun nego što je to Anđelina Žoli u filmu „Salt“. „Naravno da je Ana bolja. Ona je mlađa i ona je Ruskinja. Njeno lice nam je draže. Ima mnogo ponuda i može da postane glumica“, rekao je Moskovljanin Dima Borišenko.

Povela decu u Japan

Anđelina Žoli je posle posete Rusiji produžila dalje na istok. U Tokio, prestonicu Japana, povela je četvoro od ukupno šestoro dece, koliko ih ima sa partnerom Bredom Pitom (troje usvojene). Anđa je Medoksa (8), Paksa (6), Zaharu (5) i Šajlo (4), držala za ruke na aerodromu. Dvogodišnji blizanci Knoks i Vivijen su ostali da je čekaju kod kuće.

Ostavi poruku