Фатална холивудска заводница Анђелина Жоли (35), најсексепилнија мама на свету, освојила је Москву! Глумица је у престоницу Русије стигла на премијеру свог новог филма „Салт“, појавивши се на црвеном тепиху у елегантној црвеној хаљини, откривених леђа и са истакнутим деколтеом, којом је распаметила бројне обожаватеље.

За разлику од бројних размажених звезда, Анђа је стрпљиво стајала и потписивала аутограме окупљенима на 35 степени Целзијуса, међу којима је било највише деце.
„Сањала сам овај дан откад сам имала 10 година. Моја соба је цела излепљена њеним постерима. Када сам је видела, почела сам да се тресем“, рекла је Даша Воронцова, једна од срећница која је добила Анђин аутограм.
„Анђелина, Анђелина“, узвикивала је маса док се глумица осмехивала и узвраћала са „спасиба“ („хвала“ на руском).

„Ово је моја прва премијера у Москви и врло сам узбуђена што сам овде. Надам се да ћете уживати у филму“, поручила је Анђелина.
Анђа глуми Евелин Салт, агента ЦИА, која је осумњичена да ради за руски КГБ, због чега је приморана да бежи од бивших сарадника. Филм помало подсећа на случај Ане Чепмен, руске Мате Хари, која је недавно депортована из САД јер је руски шпијун. Иако је било најављено, Ана се није појавила на премијери.

Ана је боља!

Међу окупљенима било је и оних који сматрају да ја Ана Чепмен (28) бољи шпијун него што је то Анђелина Жоли у филму „Салт“. „Наравно да је Ана боља. Она је млађа и она је Рускиња. Њено лице нам је драже. Има много понуда и може да постане глумица“, рекао је Московљанин Дима Боришенко.

Повела децу у Јапан

Анђелина Жоли је после посете Русији продужила даље на исток. У Токио, престоницу Јапана, повела је четворо од укупно шесторо деце, колико их има са партнером Бредом Питом (троје усвојене). Анђа је Медокса (8), Пакса (6), Захару (5) и Шајло (4), држала за руке на аеродрому. Двогодишњи близанци Кнокс и Вивијен су остали да је чекају код куће.

Ostavi poruku