Iako je rekla da od pomirenja nema ništa, srpska džetseterka, kreatorka i književnica Marijana Mateus planira da se sastane sa svojim bivšim suprugom Lotarom Mateusom, koji će u sredu posetiti srpsku prestonicu.

 Mateus zvanično stiže da bi prisustvovao meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između njegovog bivšeg kluba Partizan i tima HJK Helsinki. Ipak, nezvanično saznajemo da slavni fudbaler želi i da oči u oči zamoli Marijanu da mu se vrati. – Lotar je uvideo da je mnogo pogrešio što je zbog strastvene i kratkotrajne avanture sa Lilijanom izgubio Marijanu, ženu koja ga je uvek razumela i podržavala. Sad se kaje, pogotovo nakon što ga je Lilijana prevarila i zato bi želeo da ispravi tu grešku – rekao nam je neimenovani izvor blizak slavnom paru.
– Naravno da ću odvojiti vreme za Lotara, mog bivšeg supruga, a sada izuzetno dobrog prijatelja. Popićemo kafu i popričati o svemu što mu se dešavalo, ali morate da razumete da ću te intimne detalje sačuvati za sebe – kaže za „Alo!“ Marijana Mateus.

Ostavi poruku