SHARE

Иако је рекла да од помирења нема ништа, српска џетсетерка, креаторка и књижевница Маријана Матеус планира да се састане са својим бившим супругом Лотаром Матеусом, који ће у среду посетити српску престоницу.

 Матеус званично стиже да би присуствовао мечу трећег кола квалификација за Лигу шампиона између његовог бившег клуба Партизан и тима ХЈК Хелсинки. Ипак, незванично сазнајемо да славни фудбалер жели и да очи у очи замоли Маријану да му се врати. – Лотар је увидео да је много погрешио што је због страствене и краткотрајне авантуре са Лилијаном изгубио Маријану, жену која га је увек разумела и подржавала. Сад се каје, поготово након што га је Лилијана преварила и зато би желео да исправи ту грешку – рекао нам је неименовани извор близак славном пару.
– Наравно да ћу одвојити време за Лотара, мог бившег супруга, а сада изузетно доброг пријатеља. Попићемо кафу и попричати о свему што му се дешавало, али морате да разумете да ћу те интимне детаље сачувати за себе – каже за „Ало!“ Маријана Матеус.

SHARE

Оставите одговор