Bend „Kings of Leon“ prekinuo koncert posle treće pesme jer je basista više puta pogođen ptičjim izmetom, a kap koja je prelila čašu je kada je jedno parče čak završilo u ustima Džareda Falouvila.

Američka rok grupa „Kings of Leon“ bila je primorana da prekine koncert u Sent Luisu u Misuriju posle samo tri pesme, posle „napada“ golubova koji su ih „bombardovali“ izmetom.

Incident se dogodio u petak uveče, a „napad“ je počeo čim su muzičari izašli na scenu, objavljeno je na sajtovima koji prate šou biznis.

„Golubovi su me pogađali tokom svake numere. Izveli smo tri pesme, a imali smo 20 na programu. Do kraja nastupa bio bih prekriven od glave do pete“, objasnio je basista Džared Falouvil.

Naveo je i da ne zna koliko je ptica bilo iznad njihovih glava, na krovnim zabatima amfiteatra Verizon. „Poslednje što bi mi palo na pamet jeste da pogledam uvis“.

„Džared je pogođen nekoliko puta tokom prve dve pesme“, ispričao je predstavnik grupe.

„Tokom treće pesme, kad je pogođen u obraz, parče izmeta je završilo u njegovim ustima, pa oni više nisu mogli da izdrže. To nije samo odvratno već je i opasno po zdravlje. Zaista više nisu mogli da izdrže“.

Kada su članovi benda napustili scenu većina posetilaca nije bilo svesno šta se zapravo dogodilo i tada su počeli burno da negoduju.

Pravi razlog postao je poznat tek kada je bubnjar Nejt Falouvil o tome pisao na Tviteru.

Promoter koncerta, kompanija „Lajv nejšn“ kasnije je objavila da će gledaocima biti vraćen novac.

Ostavi poruku