SHARE

Бенд “Kings of Leon” прекинуо концерт после треће песме јер је басиста више пута погођен птичјим изметом, а кап која је прелила чашу је када је једно парче чак завршило у устима Џареда Фалоувила.

Америчка рок група “Kings of Leon” била је приморана да прекине концерт у Сент Луису у Мисурију после само три песме, после „напада” голубова који су их „бомбардовали” изметом.

Инцидент се догодио у петак увече, а „напад” је почео чим су музичари изашли на сцену, објављено је на сајтовима који прате шоу бизнис.

„Голубови су ме погађали током сваке нумере. Извели смо три песме, а имали смо 20 на програму. До краја наступа био бих прекривен од главе до пете”, објаснио је басиста Џаред Фалоувил.

Навео је и да не зна колико је птица било изнад њихових глава, на кровним забатима амфитеатра Веризон. „Последње што би ми пало на памет јесте да погледам увис”.

„Џаред је погођен неколико пута током прве две песме”, испричао је представник групе.

„Током треће песме, кад је погођен у образ, парче измета је завршило у његовим устима, па они више нису могли да издрже. То није само одвратно већ је и опасно по здравље. Заиста више нису могли да издрже”.

Када су чланови бенда напустили сцену већина посетилаца није било свесно шта се заправо догодило и тада су почели бурно да негодују.

Прави разлог постао је познат тек када је бубњар Нејт Фалоувил о томе писао на Твитеру.

Промотер концерта, компанија „Лајв нејшн” касније је објавила да ће гледаоцима бити враћен новац.

SHARE

Оставите одговор