Britanski glumac Orlando Blum (33) i australijska manekenka Miranda Ker (27) venčali su se tajno u Los Anđelesu i otputovali su na medeni mesec!

 Potvrda vesti o venčanju stigla je iz kompanije „Dejvid Džons“, čije je Miranda zaštitno lice. Iz kompanije su saopštili da seksepilna manekenka neće prisustvovati lansiranju prolećne revije 3. avgusta jer je na medenom mesecu.
Orlando i Miranda su se upoznali u Njujorku 2006. na jednoj modnoj reviji, godinu dana kasnije počeli su da se zabavljaju, a prošlog meseca su saopštili da su se verili.
Orlando je slavu stekao glumeći u filmovima „Pirati sa Kariba“, „Nebesko kraljevstvo“ i „Gospodar prstenova“. Miranda je jedan od najlepših anđela „Viktorija sikreta“. Magazin „Forbs“ ju je stavio na deveto mesto liste najplaćenijih svetskih manekenki sa zaradom od četiri miliona dolara. U kratkom saopštenju zanosne manekenke ističe se da je venčanje održano na intimnoj ceremoniji.

Miranda je u nekoliko navrata isticala da želi da osnuje porodicu i da bi volela da živi na farmi koja ima baštu i da se izležava ceo dan na ljuljašci. Ona je otkrila i kako uspeva da održi liniju i ostane u formi uprkos napornim snimanjima:
„Da bi ste ostali u formi, najvažnija je pravilna ishrana. Jedem isključio zdravu hranu koja mi daju energiju. Volim spanać, brokoli, ribu i voće. Uz to, redovno vežbam, obožavam pilates i jogu“, rekla je Miranda, koja se bavi manekenstvom od 13. godine.

Ostavi poruku