SHARE

Британски глумац Орландо Блум (33) и аустралијска манекенка Миранда Кер (27) венчали су се тајно у Лос Анђелесу и отпутовали су на медени месец!

 Потврда вести о венчању стигла је из компаније „Дејвид Џонс“, чије је Миранда заштитно лице. Из компаније су саопштили да сексепилна манекенка неће присуствовати лансирању пролећне ревије 3. августа јер је на меденом месецу.
Орландо и Миранда су се упознали у Њујорку 2006. на једној модној ревији, годину дана касније почели су да се забављају, а прошлог месеца су саопштили да су се верили.
Орландо је славу стекао глумећи у филмовима „Пирати са Кариба“, „Небеско краљевство“ и „Господар прстенова“. Миранда је један од најлепших анђела „Викторија сикрета“. Магазин „Форбс“ ју је ставио на девето место листе најплаћенијих светских манекенки са зарадом од четири милиона долара. У кратком саопштењу заносне манекенке истиче се да је венчање одржано на интимној церемонији.

Миранда је у неколико наврата истицала да жели да оснује породицу и да би волела да живи на фарми која има башту и да се излежава цео дан на љуљашци. Она је открила и како успева да одржи линију и остане у форми упркос напорним снимањима:
„Да би сте остали у форми, најважнија је правилна исхрана. Једем искључио здраву храну која ми дају енергију. Волим спанаћ, броколи, рибу и воће. Уз то, редовно вежбам, обожавам пилатес и јогу“, рекла је Миранда, која се бави манекенством од 13. године.

SHARE

Оставите одговор