Насловна Магазин Брена тужила родни град!!!

Брена тужила родни град!!!

0

Легендарна фолк певачица Лепа Брена поднела је прошле године тужбу против Брчког и тражила одштету од 100.000 евра!

 Певачица је град у којем је одрасла и провела добар део свог живота тужила, како је наведено у босанским медијима, због тога што јој је одузето право градње.
– Брена је поднела тужбу против Дистрикта Брчко 14. октобра прошле године у којој тражи одштету од 200. 000 конвертибилних марака, односно 100.000 евра. Пред локалним правосуђем у току је главна расправа. Певачица је у том граду купила земљу и планирала изградњу новог објекта, међутим, брзо је дошло до компликација у папирологији. Иако цео град бруји о овом скандалу, нико нема тачне информације који је тачно проблем настао на релацији Фахрета-Дистрикт. Брену је највише изненадило то што, иако је рођена у Тузли, Брчко сматра својим родним градом. Тамо је завршила основну и средњу школу, била је ђак генерације, а и све успомене су је везивале за тај град. Просто није могла да верује да јој руководство града тако враћа за све – прича нам извор који је инсистирао на анонимности. Иако нико не зна детаље, спекулише се да је на парцели коју је певачица купила забрањена изградња.
– Један од општинских службеника који је имао увид у идејно решење објекта причао је пријатељима да је певачица планирала изградњу хотела, али је сада питање да ли ће то икада бити реализовано – рекао је на самом крају разговора наш извор.

До закључења овог броја нисмо успели да дођемо до госпође Фахрете, па смо тако остали ускраћени за коментар о информацијама које смо добили.

Суд: Поступак у току

У жељи да сазнамо детаље, контактирали смо с портпаролом Општег суда у Брчком Јеленом Лакић, која нам је доставила званични допис суда.
– Обавештавам вас да се код овог суда води парнични поступак по тужби Живојиновић Фахрете против туженог Дистрикта Брчко који се води под пословним бројем:96 0 П 001016 09 П, ради утврђења и укњижбе. Тужбу је суд примио 15. 10. 2009. године, а поступак је још у току – стоји у званичном саопштењу суда.

НЕМА КОМЕНТАРА

Ostavi poruku

Exit mobile version