Spot koji je grupa „Skank anansi“ snimila krajem juna u Beogradu premijerno je pušten juče na sajtu muzičkog časopisa „Kerang“. Osim što se „na zadnjem sedištu njenog auta“ pojavljuje glumac Bojan Dimitrijević, vizuelno ga ama baš ništa ne vezuje za srpsku prestonicu.

Alternativni britanski sastav „Skank anansi“ (Skunk Anansie) objavio je juče spot za pesmu „My Ugly Boy“, koji je snimljen tokom boravka Britanaca u Beogradu, gde su 28. juna održali koncert u bašti Studentskog kulturnog centra.

Promoter „Legasi“ tada je najavio da će „Skank anansi“ posle koncerta ostati još jedan dan u Beogradu kako bi snimio spot.

Spot premijerno objavljen na strani muzičkog časopisa www.kerrang.com, prikazuje pevačicu Skin kako u jednoj podzemnoj garaži u vožnji uništava automobil Be-Em-Ve.

Ljubavne scene deli sa glumcem Bojanom Dimitrijevićem, najpoznatijim po ulozi narkomana Pikca u seriji „Vratiće se rode“.

Pesma „My Ugly Boy“ pojaviće se u Velikoj Britaniji 16. avgusta kao najavni singl za novi album „Wonderlustre“, čije je objavljivanje predviđeno za 13. septembar.

Ostavi poruku