Спот који је група „Сканк ананси“ снимила крајем јуна у Београду премијерно је пуштен јуче на сајту музичког часописа „Керанг“. Осим што се „на задњем седишту њеног аута“ појављује глумац Бојан Димитријевић, визуелно га ама баш ништа не везује за српску престоницу.

Алтернативни британски састав „Сканк ананси“ (Skunk Anansie) објавио је јуче спот за песму „My Ugly Boy“, који је снимљен током боравка Британаца у Београду, где су 28. јуна одржали концерт у башти Студентског културног центра.

Промотер „Легаси“ тада је најавио да ће „Сканк ананси“ после концерта остати још један дан у Београду како би снимио спот.

Спот премијерно објављен на страни музичког часописа www.kerrang.com, приказује певачицу Скин како у једној подземној гаражи у вожњи уништава аутомобил Бе-Ем-Ве.

Љубавне сцене дели са глумцем Бојаном Димитријевићем, најпознатијим по улози наркомана Пикца у серији „Вратиће се роде“.

Песма „My Ugly Boy“ појавиће се у Великој Британији 16. августа као најавни сингл за нови албум „Wonderlustre“, чије је објављивање предвиђено за 13. септембар.

Ostavi poruku