Овогодишњем победнику „Демофеста“ Ем-Ти-Ви ће снимити спот који ће на програму ове музичке телевизије бити пуштен 40 пута у току једне недеље.

Победник фестивала „Демофест“ у Бањалуци, који почиње вечерас, као награду ће добити могућност не само да сними албум, већ и спот за Ем-Ти-Ви (MTV), саопштила је ова музичка телевизија.

„Демофест“, на којем ће учествовати 36 неафирмисаних извођача са простора бивше Југославије, трајаће четири дана, а на њему ће у ревијалном делу концерте одржати и (ултра) афирмисани извођачи: „Стерео ем сиз“ (Stereo MC’s, вечерас у 23.00), Кирил Џајковски (четвртак, 23.00), „Њу јанг пони клаб“ (New Young Pony Club, петак, 23.00) и „Фан ловин криминалс“ (Fun Lovin’ Criminals, субота 23.00).

Прошлогодишњи победник фестивала, група „Пропаганда“, у Београду је недавно снимио спот за песму „Осјети то у костима“ која ће се наћи на њиховом албуму првенцу „Крива је телевизија“.

Продукцију је урадио Ем-Ти-Ви, а премијера на програму ове куће заказана је за 26. јул.

Овогодишњи победник „Демофеста“ добиће Ем-Ти-Ви спот који ће се на програму ове телевизије вртети „40 пута у току једне недеље“, саопштио је генерални директор регионалног Ем-Ти-Вија Том Ер.

На „Демофесту“ ће из Србије наступити 17 бендова, и то из Београда „Болесна штенад“, „Фиљо ди путана“ (Figlio di puttana), „Иње“, „Кил ми лејзер“ (Kill Me Laser), „Маракија“ (Maraqya), „Неуроза“, „Д круелас“ (The Cruellas) и „Трисам“ (Threesome).

На фестивалу који ће се одржати уз бесплатан улаз у простору бањалучке тврђаве Кастел, наступиће и новосадски „3 капљице“, „Јосип А Лисац“, „Проџект Ем-О-Еф“ (Project MOF) и Влада Јанковић.

За три прва места и награду публике вредне више хиљада евра, такмичиће се из Србије и пиротски „Биг баг“ (Big Bug) и „Курири“, зрењанински „Квазар“, „Упутство 52″ из Ваљева и „Запоидс“ из Сремске Митровице.

Ostavi poruku