Ovogodišnjem pobedniku „Demofesta“ Em-Ti-Vi će snimiti spot koji će na programu ove muzičke televizije biti pušten 40 puta u toku jedne nedelje.

Pobednik festivala „Demofest“ u Banjaluci, koji počinje večeras, kao nagradu će dobiti mogućnost ne samo da snimi album, već i spot za Em-Ti-Vi (MTV), saopštila je ova muzička televizija.

„Demofest“, na kojem će učestvovati 36 neafirmisanih izvođača sa prostora bivše Jugoslavije, trajaće četiri dana, a na njemu će u revijalnom delu koncerte održati i (ultra) afirmisani izvođači: „Stereo em siz“ (Stereo MC’s, večeras u 23.00), Kiril Džajkovski (četvrtak, 23.00), „Nju jang poni klab“ (New Young Pony Club, petak, 23.00) i „Fan lovin kriminals“ (Fun Lovin’ Criminals, subota 23.00).

Prošlogodišnji pobednik festivala, grupa „Propaganda“, u Beogradu je nedavno snimio spot za pesmu „Osjeti to u kostima“ koja će se naći na njihovom albumu prvencu „Kriva je televizija“.

Produkciju je uradio Em-Ti-Vi, a premijera na programu ove kuće zakazana je za 26. jul.

Ovogodišnji pobednik „Demofesta“ dobiće Em-Ti-Vi spot koji će se na programu ove televizije vrteti „40 puta u toku jedne nedelje“, saopštio je generalni direktor regionalnog Em-Ti-Vija Tom Er.

Na „Demofestu“ će iz Srbije nastupiti 17 bendova, i to iz Beograda „Bolesna štenad“, „Filjo di putana“ (Figlio di puttana), „Inje“, „Kil mi lejzer“ (Kill Me Laser), „Marakija“ (Maraqya), „Neuroza“, „D kruelas“ (The Cruellas) i „Trisam“ (Threesome).

Na festivalu koji će se održati uz besplatan ulaz u prostoru banjalučke tvrđave Kastel, nastupiće i novosadski „3 kapljice“, „Josip A Lisac“, „Prodžekt Em-O-Ef“ (Project MOF) i Vlada Janković.

Za tri prva mesta i nagradu publike vredne više hiljada evra, takmičiće se iz Srbije i pirotski „Big bag“ (Big Bug) i „Kuriri“, zrenjaninski „Kvazar“, „Uputstvo 52″ iz Valjeva i „Zapoids“ iz Sremske Mitrovice.

Ostavi poruku