Највећа српска звезда Цеца Ражнатовић поновила је успех са београдског Ушћа у суседној Македонији, где је одржала наступ пред 120.000 људи у оквиру „Бир феста“ у Прилепу.

 Фолк дива је одржала спектакуларан наступ који је завршен тек после четири биса! Публика је од прве до последње песме певала са Ражнатовићевом, а највећа еуфорија настала је када су одјекнули тактови старе народне песме „Зајди, зајди“. Занимљиво је да су се због Цециног наступа у Прилепу обрели људи из читаве Македоније, па је само по граду било паркирано било више од 30.000 аутомобила. Након завршетка концерта, градоначелник овог места изјавио је новинарима да има велики проблем јер не зна кога после Цеце може да доведе следеће године на „Бир фест“, с обзиром на то да су оборени сви рекорди посете. Ни фолк дива није крила одушевљење због одржаног концерта:
– Последњи пут сам овде наступила 1991. године и диван је осећај вратити се на место где те људи воле и приредити им концерт који ће дуго памтити. Иако ми није први пут да наступам пред тако импозантним бројем људи, сваки пут ми то представља изазов, али и подстрек да будем још боља. Хвала им на дивној вечери и на томе што су ми дали снагу за нове изазове – рекла је Цеца за „Ало!“.

Хаљину добила од Маријане Матеус

Бивша супруга Миодрага Костића и Лотара Матуеса, Маријана, урадила је Цеци хаљину специјално за овај наступ. Новопечена креаторка изразила је жељу да уради тоалету за највећу српску звезду, па је Ражнатовићева тако премијерно понела Маријаниних руку дело.

Ostavi poruku