SHARE

Канадски редитељ Џејмс Камерон (55) поставио је нови рекорд након што је инкасирао чак 350 милиона долара од научнофантастичног филма „Аватар“!

 Камерон је био редитељ, сценариста и продуцент овог мегахита, који је на биоскопским благајнама широм света зарадио више од 2,7 милијарди долара.
Како пише вебсајт „деадлине Холлywоод“, Камерон ће захваљујући овом филму зарадити још више, будући да издавање ДВД-а у 3Д верзији тек треба да уследи у новембру.
Нико зато не сумња да ће наставак „Аватара“, најављен за 2014, оборити нове рекорде. Постоје и назнаке да ће се снимати и трећи део.

Камерон је најавио да ће у средишту наставка „Аватара“ бити океан планете Пандоре. Океан ће бити „богат, разнолик, необичан и маштовит“, рекао је синеаста.
„Публика ми је стално говорила да жели још Пандоре и да жели дуже да остане у том свету па смо одлучили да им то и омогућимо“, рекао је Камерон, најављујући излазак нове, продужене верзије филма, која ће се приказивати у 400 биоскопа широм САД и Канаде.
По свему судећи, магазин „Форбс“ ће морати да „ревидира“ своју листу најбогатијих личности у свету шоубизниса, на којој је прошле недеље Камерон нашао на другој позицији, иза Опре Винфри. Занимљиво је да је Камерон на блокбастеру „Титаник“ зарадио „само“ 97 милиона долара.

SHARE

Оставите одговор