Uspeh koji su „Zvezde Granda“ postigle u Srbiji naveo je čelne ljude najveće diskografske kuće na Balkanu da od 2011. godine ovo sada već prestižno muzičko takmičenje pretvore u internacionalno.

 

Audicije će tako biti održavane tokom cele godine i po bivšim jugoslovenskim republikama, kao i srpskoj dijaspori u Evropi.
– Planiramo uskoro audicije u Makedoniji, Bosni, Sloveniji, Hrvatskoj, kao i u Austriji, Švajcarskoj, Nemačkoj. Za početak smo odlučili da ovu ideju isprobamo u Crnoj Gori, gde će audicije od 15. do 31. jula biti naizmenično organizovane u Baru, na terasi „Amfora“, i u Budvi u restoranu „Kairos“. Ako se bude pojavio neko veoma interesantan, moći će da se pridruži našoj ekipi već od jeseni. Biće to najveće takmičenje mladih talenata na ovim prostorima i time ćemo se baviti cele sledeće godinu. Više podataka možete pronaći na sajtu www.grand.co.rs – kaže za „Alo!“ Saša Jakšić Žika, producent „Granda“.
– Posle dugog niza godina, koliko traje takmičenje za „Zvezde Granda“, jasno je da ovo nije takmičenje samo u lepom pevanju, iako je to prioritet, već je bitan i izgled, šarm, harizma, stav na bini, originalnost u interpretaciji, zapravo celokupan utisak koji određuje da li neko može da se bavi scenskim poslom ili ne – dodaje on.

Ostavi poruku