Naslovna Vijesti Paris pronašla tigrove u Africi

Paris pronašla tigrove u Africi

0

Slavna naslednica Paris Hilton izazvala je podsmeh kada je na Tviteru ostavila ushićenu poruku kako je na safariju u Južnoj Africi videla tigrove, koji uopšte i ne žive na tom kontinentu. Doduše, bogatašica se kasnije ispravila i objasnila da je ipak reč o „leapardima“.

Američka bogatašica i medijska ličnost Paris Hilton, koja je tokom nedelje bila uhapšena (a ubrzo zatim i puštena) zbog sumnje da je tokom utakmice Svetskog prvenstva pušila marihuanu, nastavlja afričke avanture.

Hilton je poslednju sedmicu provela u Južnoj Africi, gde je razgledala znamenitosti, pa je tako iskoristila priliku i da ode na safari.

Posetu je prokomentarislala na društvenoj mreži Tviter gde je napisala: „Ima toliko fantastičnih životinja ovde: slonova, tigrova, zebri, geparda, nosoroga… To je divno!“

Dok veći broj vrsta koje je Paris Hilton navela zaista i živi u Južnoj Africi, tigrova uopšte nema na kontinentu, jer oni žive u Aziji.

Doduše, tigrova ima u zoološkom vrtu u Johanesburgu, ali se sa fotografija jasno vidi da Paris, njena sestra Niki i rođake nisu bile tamo.

Manekenka, pevačica, dizajnerka i glumica Paris Hilton ubrzo je primetila grešku, moguće na sugestiju nekog od njenih brojnih pristalica na Tviteru.

U pokušaju da se ispravi, mlada naslednica je napisala da je zapravo mislila na „leaparde“, da bi zatim napisala „mislila sam leoparde, ups“.

NEMA KOMENTARA

Ostavi poruku Cancel reply

Exit mobile version