Slavna naslednica Paris Hilton izazvala je podsmeh kada je na Tviteru ostavila ushićenu poruku kako je na safariju u Južnoj Africi videla tigrove, koji uopšte i ne žive na tom kontinentu. Doduše, bogatašica se kasnije ispravila i objasnila da je ipak reč o „leapardima“.

Američka bogatašica i medijska ličnost Paris Hilton, koja je tokom nedelje bila uhapšena (a ubrzo zatim i puštena) zbog sumnje da je tokom utakmice Svetskog prvenstva pušila marihuanu, nastavlja afričke avanture.

Hilton je poslednju sedmicu provela u Južnoj Africi, gde je razgledala znamenitosti, pa je tako iskoristila priliku i da ode na safari.

Posetu je prokomentarislala na društvenoj mreži Tviter gde je napisala: „Ima toliko fantastičnih životinja ovde: slonova, tigrova, zebri, geparda, nosoroga… To je divno!“

Dok veći broj vrsta koje je Paris Hilton navela zaista i živi u Južnoj Africi, tigrova uopšte nema na kontinentu, jer oni žive u Aziji.

Doduše, tigrova ima u zoološkom vrtu u Johanesburgu, ali se sa fotografija jasno vidi da Paris, njena sestra Niki i rođake nisu bile tamo.

Manekenka, pevačica, dizajnerka i glumica Paris Hilton ubrzo je primetila grešku, moguće na sugestiju nekog od njenih brojnih pristalica na Tviteru.

U pokušaju da se ispravi, mlada naslednica je napisala da je zapravo mislila na „leaparde“, da bi zatim napisala „mislila sam leoparde, ups“.

Ostavi poruku