SHARE

Славна наследница Парис Хилтон изазвала је подсмех када је на Твитеру оставила усхићену поруку како је на сафарију у Јужној Африци видела тигрове, који уопште и не живе на том континенту. Додуше, богаташица се касније исправила и објаснила да је ипак реч о „леапардима”.

Америчка богаташица и медијска личност Парис Хилтон, која је током недеље била ухапшена (а убрзо затим и пуштена) због сумње да је током утакмице Светског првенства пушила марихуану, наставља афричке авантуре.

Хилтон је последњу седмицу провела у Јужној Африци, где је разгледала знаменитости, па је тако искористила прилику и да оде на сафари.

Посету је прокоментарислала на друштвеној мрежи Твитер где је написала: „Има толико фантастичних животиња овде: слонова, тигрова, зебри, гепарда, носорога… То је дивно!”

Док већи број врста које је Парис Хилтон навела заиста и живи у Јужној Африци, тигрова уопште нема на континенту, јер они живе у Азији.

Додуше, тигрова има у зоолошком врту у Јоханесбургу, али се са фотографија јасно види да Парис, њена сестра Ники и рођаке нису биле тамо.

Манекенка, певачица, дизајнерка и глумица Парис Хилтон убрзо је приметила грешку, могуће на сугестију неког од њених бројних присталица на Твитеру.

У покушају да се исправи, млада наследница је написала да је заправо мислила на „леапарде”, да би затим написала „мислила сам леопарде, упс”.

SHARE

Оставите одговор