Naslovna Vijesti Milan se ponaša amaterski!

Milan se ponaša amaterski!

0

Finalista „Zvezda Granda“ i ovogodišnji predstavnik Srbije na „Evrosongu“ Milan Stanković zbog svađe sa čelnicima „Granda“ već neko vreme pregovara o prelasku iz svoje matične kuće u konkurentski PGP RTS, priča je koja se ovih dana može čuti u dobro obaveštenim estradnim krugovima.

Kako dobro upućeni izvori tvrde, Stanković je već izvesno vreme kažnjen u „Grandu“, što se može videti i po tome što od povratka iz Osla nije bio ni u jednoj od emisija ove produkcije.
– Milan je poznat kao tvrdoglav i ne želi da popusti čak ni Saši koji mu je na vreme skrenuo pažnju da ga takvo ponašanje ne vodi nigde. Pošto je tokom boravka na izboru za „Pesmu Evrovizije“ napravio kontakte s ljudima iz javnog servisa, on ovih dana tajno pregovara s njima o uslovima pod kojima bi napustio „Grand“ i prešao u PGP – kaže za naš list izvor blizak mladom pevaču.
U želji da čujemo njegov komentar, pozvali smo Stankovića koji je ostao nedostupan do zaključenja ovog broja. Za razliku od njega, prvi čovek „Granda“odlučio je da prvi put ispriča tačne razloge zbog kojih je svog štićenika i pevača, u koga je mnogo uložio, poslao na prinudni odmor.

-Ako pregovara iza naših leđa biće kažnjen i dvaput više nego što je trenutno. Milan je vezan ugovorom za „Grand“ i mi nemamo nameru da taj ugovor raskidamo. Po povratku s „Evrosonga“ ponašao se neprofesionalno, a vrhunac svega je bio taj što je odbijao da daje intervjue. Na moju opasku da mora da sarađuje s novinarima, naročito s onima koji su ga sve vreme podržavali, odgovorio je da neće da sluša i da on hoće da radi onako kako on smatra da treba. Nije ga stvorio samo „Grand“ nego i mediji, i takvo ponašanje je najblaže rečeno neozbiljno. Od tog trenutka smo ga poslali na odmor dok ne odlučimo šta ćemo dalje sa njim – kaže Saša Popović, koji naglašava da će i neprofesionalnost ostalog „Grandovog“ podmlatka biti sankcionisana.
-U zvezde „Granda“ se ulaže puno, daju im se pesme, albumi i reklama vredna milione. Učešćem u takmičenju, većina mladih neafirmisanih pevača postaju poznati i popularni. Sva vrata im se otvaraju, dobijaju ono za šta je mnogim pevačima potreban višegodišnji rad, ali s druge strane se od njih očekuje profesionalnost, i ako ona izostane moraju zbog toga da snose i posledice. Pred Milanom su sad dva puta, jedan je da se pridržava ugovora, a drugi da se više ne bavi tim poslom – rekao je na kraju razgovora direktor „Granda“.

PGP RTS: Vrata su otvorena

U želji da saznamo nešto više o mogućem transferu, pozvali smo Aleksandra Pilipenka, glavnog i odgovornog urednika PGP RTS-a.
-Što se Milana Stankovića tiče, on je pesmu koju je pevao na „Evrosongu“ snimio za „Pink“, a inače nismo otimači i da bi neko došao u našu kući mora da ima kvalitet, ali i da bude komercijalan. Za sada nismo pregovarali s njim, a za sve pevače su vrata otvorena, naravno, ako im se dopadaju naši uslovi – rekao je Pilipenko za naš list.

NEMA KOMENTARA

Ostavi poruku Cancel reply

Exit mobile version