SHARE

Финалиста „Звезда Гранда“ и овогодишњи представник Србије на „Евросонгу“ Милан Станковић због свађе са челницима „Гранда“ већ неко време преговара о преласку из своје матичне куће у конкурентски ПГП РТС, прича је која се ових дана може чути у добро обавештеним естрадним круговима.

Како добро упућени извори тврде, Станковић је већ извесно време кажњен у „Гранду“, што се може видети и по томе што од повратка из Осла није био ни у једној од емисија ове продукције.
– Милан је познат као тврдоглав и не жели да попусти чак ни Саши који му је на време скренуо пажњу да га такво понашање не води нигде. Пошто је током боравка на избору за „Песму Евровизије“ направио контакте с људима из јавног сервиса, он ових дана тајно преговара с њима о условима под којима би напустио „Гранд“ и прешао у ПГП – каже за наш лист извор близак младом певачу.
У жељи да чујемо његов коментар, позвали смо Станковића који је остао недоступан до закључења овог броја. За разлику од њега, први човек „Гранда“одлучио је да први пут исприча тачне разлоге због којих је свог штићеника и певача, у кога је много уложио, послао на принудни одмор.

-Ако преговара иза наших леђа биће кажњен и двапут више него што је тренутно. Милан је везан уговором за „Гранд“ и ми немамо намеру да тај уговор раскидамо. По повратку с „Евросонга“ понашао се непрофесионално, а врхунац свега је био тај што је одбијао да даје интервјуе. На моју опаску да мора да сарађује с новинарима, нарочито с онима који су га све време подржавали, одговорио је да неће да слуша и да он хоће да ради онако како он сматра да треба. Није га створио само „Гранд“ него и медији, и такво понашање је најблаже речено неозбиљно. Од тог тренутка смо га послали на одмор док не одлучимо шта ћемо даље са њим – каже Саша Поповић, који наглашава да ће и непрофесионалност осталог „Грандовог“ подмлатка бити санкционисана.
-У звезде „Гранда“ се улаже пуно, дају им се песме, албуми и реклама вредна милионе. Учешћем у такмичењу, већина младих неафирмисаних певача постају познати и популарни. Сва врата им се отварају, добијају оно за шта је многим певачима потребан вишегодишњи рад, али с друге стране се од њих очекује професионалност, и ако она изостане морају због тога да сносе и последице. Пред Миланом су сад два пута, један је да се придржава уговора, а други да се више не бави тим послом – рекао је на крају разговора директор „Гранда“.

ПГП РТС: Врата су отворена

У жељи да сазнамо нешто више о могућем трансферу, позвали смо Александра Пилипенка, главног и одговорног уредника ПГП РТС-а.
-Што се Милана Станковића тиче, он је песму коју је певао на „Евросонгу“ снимио за „Пинк“, а иначе нисмо отимачи и да би неко дошао у нашу кући мора да има квалитет, али и да буде комерцијалан. За сада нисмо преговарали с њим, а за све певаче су врата отворена, наравно, ако им се допадају наши услови – рекао је Пилипенко за наш лист.

SHARE

Оставите одговор