SHARE

Група „Легенде“, позната по свом староградском музичком стилу, планира да на нови студијски албум уврсти и дует, други у 22-годишњој каријери. Реч је о песми „Тамбураши“ коју ће отпевати са босанским певачем Халидом Бешлићем.

Зоран Дашић Даша, аутор и вођа састава, каже да је чим је направио текст и мелодију, помислио да би било идеално да је отпевају са фолк легендом.
– Први дует смо снимили са Бором Ђорђевићем, а ево га други, мислим да ће публика сјајно реаговати на овај интересантни спој. Осим тога, ово ће бити сјајна најава за наш нови албум који објављујемо крајем лета – каже Даша.
Наш саговорник каже да су сад гора времена него што су била раније, када су их својатали да су група „у служби Милошевићевог режима“.

– То благе везе нема с животом. Причали су, писали да смо „њихови“, чак су после демократских промена истицали шта ће сад кад су „њихови“ отишли с власти, а ево, садашњост их демантује, јер трајемо и даље, зар не? Када нешто ваља, онда ваља. За 13 година смо чак 45 пута до врха напунили Центар „Сава“, а за то смо добили тек два новинска чланка величине кутије цигарета – закључује Дашић.

SHARE

Оставите одговор