Naslovna Vijesti Osumnjičeni priznao silovanje

Osumnjičeni priznao silovanje

0

Dvadesetosmogodišnji R.J, koji je juče uhapšen pod sumnjom da je silovao maloljetnicu tokom održavanja Festivala piva 4. jula u Bijeljini, priznao je policiji tokom kriminalističke obrade da je izvršio ovo krivično djelo.

U saopštenju iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina navodi se da će nakon kriminalističke obrade uhapšeni R.J. biti predat uz izvještaj Okružnom tužilaštvu Bijeljina.

Portparol CJB Bijeljina Dragomir Perić juče je rekao da je maloljetna M.L. iz Srbije, koja je prijavila da je silovana tokom Festivala piva u Bijeljini, prepoznala na fotografiji muškarca koji je počinio ovo krivično djelo, nakon čega je bijeljinska policija uhapsila juče u Bratuncu ovog muškarca.

Na fotografiji objavljenoj na televiziji više građana Bratunca prepoznalo je Radomira Jokovića zvanog Picalija iz bratunačkog naselja Rakovac i o tome obavijestilo policiju.

Maloljetna M.L. prijavila je da ju je nepoznati muškarac silovao 4. jula u 2.05 časova u toku održavanja Festivala piva u Bijeljini.

Joković je u ovoj sredini poznat kao konfliktna i problematična osoba.

Jokovićeva porodica je nakon potpisivanja Dejtonskog sporazuma izbjegla u Srebrenicu, pa u Bratunac iz sarajevske opštine Vogošća.

NEMA KOMENTARA

Ostavi poruku Cancel reply

Exit mobile version