Двадесетосмогодишњи Р.Ј, који је јуче ухапшен под сумњом да је силовао малољетницу током одржавања Фестивала пива 4. јула у Бијељини, признао је полицији током криминалистичке обраде да је извршио ово кривично дјело.

У саопштењу из Центра јавне безбједности Бијељина наводи се да ће након криминалистичке обраде ухапшени Р.Ј. бити предат уз извјештај Окружном тужилаштву Бијељина.

Портпарол ЦЈБ Бијељина Драгомир Перић јуче је рекао да је малољетна М.Л. из Србије, која је пријавила да је силована током Фестивала пива у Бијељини, препознала на фотографији мушкарца који је починио ово кривично дјело, након чега је бијељинска полиција ухапсила јуче у Братунцу овог мушкарца.

На фотографији објављеној на телевизији више грађана Братунца препознало је Радомира Јоковића званог Пицалија из братуначког насеља Раковац и о томе обавијестило полицију.

Малољетна М.Л. пријавила је да ју је непознати мушкарац силовао 4. јула у 2.05 часова у току одржавања Фестивала пива у Бијељини.

Јоковић је у овој средини познат као конфликтна и проблематична особа.

Јоковићева породица је након потписивања Дејтонског споразума избјегла у Сребреницу, па у Братунац из сарајевске општине Вогошћа.

Leave a Reply