Насловна Занимљивости Рекордер по броју хапшења

Рекордер по броју хапшења

0

Ко шта ради, Пол Болдвин излази пред судију! То му дође као неко занимање, јер је овај Американац ухапшен чак 154 пута.

Четрдесетдеветогодишњи Пол Балдвин из америчког Портсмута у Њу Хемпширу наставио је да обара сопствени рекорд, јер је пре пар дана ухапшен по 154. пут.

Амерички, а можда и светски рекордер по броју хапшења, овог пута је завршио иза решетака због тога што је украо два паковања са по 18 конзерви пива и једно са 12 „бадвајзера“ у Мејну, што су потврдиле камере за надзор.

Наравно, Болдвин, који је полицији рекао да живи у улици Брустер, није се појавио пред судом и поред гомиле налога који су му упућени, па је приведен, рекао је шеф полиције Ед Стронг. Пошто опет није имао за кауцију, до суђења заказаног за 9. август ће седети у притвору.

Списак прекршаја му је бесконачан и мало је ствари због којих није одговарао – осам повреда поседа, четири покушаја преваре са осигурањем, крађе, подметање пожара, узимање украдене робе…

Никада, додуше, није правио тешка кривична дела, као што су убиства или оружане пљачке. Пре годину и по дана ухапшен је због крађе лименке пива која кошта два долара, а морао је да плати казну од 5.000 долара, која му је замењена за затвор.

Пар дана након што је изашао из затвора потукао се у пабу, због чега је био ухапшен 153. пут и осуђен на година дана затвора.

Пре 154. хапшења, на слободи је провео читаве две седмице.

НЕМА КОМЕНТАРА

Ostavi poruku

Exit mobile version