Британска звезда Бој Џорџ пожелео ја да пре наступа у Новом Саду барем накратко осети чари ноћног живота престонице Србије. Певача су на сплав „Саунд“ буквално унели менаџери са којима је дошао јер је у том тренутку био велики пљусак па није хтео да хода по води да му се не би поквасиле патике.

Иначе, присутни гости су коментарисали како се Бој, иако велика светска звезда, понашао сасвим опуштено. Наиме, пио је домаћу ракију, ђускао уз музику и стрпљиво позирао свима који су хтели да га сликају. Велики музичар је за магазин „Сторy“ дао интервју у којем је изнео импресије о фудбалеру Манчестер јунајтеда и нашем репрезентативцу Немањи Видићу, који му се изузетно допада.
– Знам да је Немања рођен у Србији и због тога ми је ова земља још дража, а и генерално ми се допадају Балканци. Видић је пресладак, изгледа тако дивље и због њега навијам за Манчестер јунајтед“, иако сам из Лондона – рекао је Бој Џорџ.
После посете “Саунду”, музичар је отишао у Нови Сад, где је наступао на Штранду. Овај контроверзни певач, бивши члан групе “Цултуре Цлуб”, који последњих година ради као ди-џеј, представио је новосадској публици сет који пушта у клубовима широм света.

Поред невероватне славе, а због бројних проблема, међу којима су дрога и буран живот, Бој Џорџ је имао много успона и падова. Колико год се трудио да буде музички креативан и иновативан, последњих година медијску пажњу привлачи највише због проблема са законом. Осуђиван је на друштвенокорисни рад, а био је осуђен и на 15 месеци затвора због насилног задржавања у стану мушког пратиоца, те је пуштен на условну слободу након четири месеца, али му је било забрањено учешће у ријалити шоуу „Велики брат“ са познатима.

Ostavi poruku