Britanska zvezda Boj Džordž poželeo ja da pre nastupa u Novom Sadu barem nakratko oseti čari noćnog života prestonice Srbije. Pevača su na splav „Saund“ bukvalno uneli menadžeri sa kojima je došao jer je u tom trenutku bio veliki pljusak pa nije hteo da hoda po vodi da mu se ne bi pokvasile patike.

Inače, prisutni gosti su komentarisali kako se Boj, iako velika svetska zvezda, ponašao sasvim opušteno. Naime, pio je domaću rakiju, đuskao uz muziku i strpljivo pozirao svima koji su hteli da ga slikaju. Veliki muzičar je za magazin „Story“ dao intervju u kojem je izneo impresije o fudbaleru Mančester junajteda i našem reprezentativcu Nemanji Vidiću, koji mu se izuzetno dopada.
– Znam da je Nemanja rođen u Srbiji i zbog toga mi je ova zemlja još draža, a i generalno mi se dopadaju Balkanci. Vidić je presladak, izgleda tako divlje i zbog njega navijam za Mančester junajted“, iako sam iz Londona – rekao je Boj Džordž.
Posle posete “Saundu”, muzičar je otišao u Novi Sad, gde je nastupao na Štrandu. Ovaj kontroverzni pevač, bivši član grupe “Culture Club”, koji poslednjih godina radi kao di-džej, predstavio je novosadskoj publici set koji pušta u klubovima širom sveta.

Pored neverovatne slave, a zbog brojnih problema, među kojima su droga i buran život, Boj Džordž je imao mnogo uspona i padova. Koliko god se trudio da bude muzički kreativan i inovativan, poslednjih godina medijsku pažnju privlači najviše zbog problema sa zakonom. Osuđivan je na društvenokorisni rad, a bio je osuđen i na 15 meseci zatvora zbog nasilnog zadržavanja u stanu muškog pratioca, te je pušten na uslovnu slobodu nakon četiri meseca, ali mu je bilo zabranjeno učešće u rijaliti šouu „Veliki brat“ sa poznatima.

Ostavi poruku