SHARE

„Кинг Конг три-де 360“ назив је нове холивудске атракције коју је дизајнирао лично редитељ Питер Џексон. Возић вас уводи у „Универзалов“ студио у којем се налази највећа икада направљена три-де пројекциона инсталација са физичким ефектима, где се одвија три-де борбa праисторијских титана.

Када је у јуну 2008. године у пожару уништена “Магила Горила”, “Кинг Конг” атракција “Универзал” студија, људи из једнe од највећих холивудских “фабрика снова” су најавили да ће врло брзо бити замењена “новим, атрактивнијим доживљајем за посетиоце”.

И заиста, две године касније, тачније прекјуче, за медије је отворен “Кинг Конг три-де 360”, представљен као “Највећи и најинтензивнији светски три-де доживљај”.

У возићу за посетиоце, доживећете све што су обећали: визуелно, звучно, тактилно и “ароматично” искуство.

“Посетиоцима ће бити дате три-де наочаре пре него што уђу у замрачени студио током туре и биће транспортовани – преко Surround Digital 3D пројекције – дубоко у џунглу. Они ће преживети блиски сусрет са чопором гладних рептора, али то није ништа, онда се појављују 11-метарски тираносауруси који се спремају да нападну возић…”, пише у најави коју је припремио студио.

“…Изненада се појављује осам метара висока горила – Конг лично! Вагони са гостима се цимају и тресу усред титанске борбе колосалних праисторијских непријатеља – великог мајмуна и рептила месождера.”

“Кинг Конг 360 три-де” доживљај у интерактивном тематском парку нове генерације је дизајнирао Питер Џексон, редитељ награђиваног “Универзаловог” римејка о краљу џунгле из 2005. године.

За јавност ће бити отворен за викенд, а права навала посетилаца се очекује у недељу, 4. јула.

SHARE

Оставите одговор