Ona ima 45 godina i svakako je najseksepilnija mama na svetu! Monika Beluči, italijanska glumica, vratila se na posao nepunih šest nedelja posle porođaja i paparaci su je ulovili sa ćerkicom u naručju u pauzi snimanja reklame za „Martini“.

Snimanje je obavljeno u Rimu, a Monika je zanosne obline uvukla u seksi crnu haljinu kuće „Dolče&Gabana“ i sa naočarima na licu šeta gradom dok se za njom okreću brojni muškarci.
Monika je nedavno za italijanske medije izjavila da se porodila na potpuno prirodan način, „kao nekad seljanke“, i da je beba na rođenju bila duga 53 centimetra, teška tri kilograma i 200 grama i ima smeđu kosu. Mala Leoni Beluči-Kasel rašće uz sestru Divu, koja ima šest godina.
Monika, koja je nedavno učestvovala i na jednoj reviji tokom nedelje mode u Milanu, tvrdi da joj nije problem to što je sredovečna mama:

„Kada sam rodila Devu imala sam 39 godina i svi su mi govorili da je najbolje da ubrzo ponovo ostanem u drugom stanju. Ali, ja jednostavno nisam bila spremna. Kada sam odlučila da je vreme za drugu bebu, sve se desilo kako treba. Znate, bebe nisu kao snimanje filmova ili reklama i nemoguće je da ih požurujete da biste što pre završili“, rekla je Monika.

Uživancija na plaži

Svetski tabloidi su pre nekoliko nedelja imali pravu poslasticu. Monika Beluči je uhvaćena u toplesu kako uživa na plaži sa suprugom Vensanom Kaselom, poznatim francuskim glumcem. Vensan i Monika su se opustili bez obzira na radoznale objektive.

Ostavi poruku