Она има 45 година и свакако је најсексепилнија мама на свету! Моника Белучи, италијанска глумица, вратила се на посао непуних шест недеља после порођаја и папараци су је уловили са ћеркицом у наручју у паузи снимања рекламе за „Мартини“.

Снимање је обављено у Риму, а Моника је заносне облине увукла у секси црну хаљину куће „Долче&Габана“ и са наочарима на лицу шета градом док се за њом окрећу бројни мушкарци.
Моника је недавно за италијанске медије изјавила да се породила на потпуно природан начин, „као некад сељанке“, и да је беба на рођењу била дуга 53 центиметра, тешка три килограма и 200 грама и има смеђу косу. Мала Леони Белучи-Касел рашће уз сестру Диву, која има шест година.
Моника, која је недавно учествовала и на једној ревији током недеље моде у Милану, тврди да јој није проблем то што је средовечна мама:

„Када сам родила Деву имала сам 39 година и сви су ми говорили да је најбоље да убрзо поново останем у другом стању. Али, ја једноставно нисам била спремна. Када сам одлучила да је време за другу бебу, све се десило како треба. Знате, бебе нису као снимање филмова или реклама и немогуће је да их пожурујете да бисте што пре завршили“, рекла је Моника.

Уживанција на плажи

Светски таблоиди су пре неколико недеља имали праву посластицу. Моника Белучи је ухваћена у топлесу како ужива на плажи са супругом Венсаном Каселом, познатим француским глумцем. Венсан и Моника су се опустили без обзира на радознале објективе.

Leave a Reply