Насловна Muzika Представио албум и девојку

Представио албум и девојку

0

Поп певач Саша Ковачевић промовисао је у вили „Јелена“ свој нови албум „Орнаменти“. Домаћин вечери стигао је са закрвављеним очима па је све госте занимало шта му се догодило.

– Ма већ неколико дана ујутру и увече ми се појављује ово црвенило. Ићи ћу до лекара чим ми се заврши ова гужва око промоције. Немојте да бринете, не предајем се ја тако лако – у шали је одговорио Ковачевић.
Видно расположен, слављеник, који је први пут представио јавности своју девојку Јовану, захвалио се гостима што су увеличали славље. Његов старији брат, композитор Раде, који је био у пратњи своје девојке, младе звезде „Гранда“ Милице Тодоровић, учествовао је у стварању албума, а потрудио се и да све буде под контролом на самој промоцији, преузевши добар део организације на себе па је тако добар део вечери провео ћаскајући са медијима, Сашиним колегама и гостима. Поред Цеце Ражнатовић, која је дошла у друштву менаџера Раке Марића, коктелу је присуствовао велики број Ковачевићевих колега и пријатеља: Ана Николић, Ацо Пејовић, Стеван Анђелковић, Ана Кокић, Мирка Васиљевић, Неда Украден, Виктор Савић и многи други.

НЕМА КОМЕНТАРА

Ostavi poruku

Exit mobile version