Pop pevač Saša Kovačević promovisao je u vili „Jelena“ svoj novi album „Ornamenti“. Domaćin večeri stigao je sa zakrvavljenim očima pa je sve goste zanimalo šta mu se dogodilo.

– Ma već nekoliko dana ujutru i uveče mi se pojavljuje ovo crvenilo. Ići ću do lekara čim mi se završi ova gužva oko promocije. Nemojte da brinete, ne predajem se ja tako lako – u šali je odgovorio Kovačević.
Vidno raspoložen, slavljenik, koji je prvi put predstavio javnosti svoju devojku Jovanu, zahvalio se gostima što su uveličali slavlje. Njegov stariji brat, kompozitor Rade, koji je bio u pratnji svoje devojke, mlade zvezde „Granda“ Milice Todorović, učestvovao je u stvaranju albuma, a potrudio se i da sve bude pod kontrolom na samoj promociji, preuzevši dobar deo organizacije na sebe pa je tako dobar deo večeri proveo ćaskajući sa medijima, Sašinim kolegama i gostima. Pored Cece Ražnatović, koja je došla u društvu menadžera Rake Marića, koktelu je prisustvovao veliki broj Kovačevićevih kolega i prijatelja: Ana Nikolić, Aco Pejović, Stevan Anđelković, Ana Kokić, Mirka Vasiljević, Neda Ukraden, Viktor Savić i mnogi drugi.

Ostavi poruku