Насловна Muzika „Сканк ананси“ у башти СКЦ-а

„Сканк ананси“ у башти СКЦ-а

0

Популарни британски бенд „Сканк ананси“, који се недавно активирао после дуже паузе, одржао је свој први концерт у Београду. Певачица Скин је, дословно, ходала по рукама публике у башти СКЦ-а.

Британски алтернативни рок састав „Сканк ананси“ (Skunk Anansie), предвођен енергичном певачицом Скин, одржао је, у понедељак увече, концерт пред око 2.000 посетилаца у пуној башти Студентског културног центра.

За први сусрет са београдском публиком, „Сканк ананси“ су одлучили да изведу једну нову песму, My Ugly Boy, а промотер „Легаси“ је раније најавио да ће британски бенд остати у Београду и после концерта, у уторак, како би снимио спот за ту песму.

Бенд је, после дуже паузе, поново активан од прошле године.

У Београду су одржали једноипочасовни, енергијом набијен концерт, током којег су извели песме Selling Jesus, Charity и Because of You, а публика је посебно добро примила њихов највећи хит Weak.

Скин се појавила у занимљивом светлуцајућем костиму, а у једном тренутку, одушевљена пријемом београдске публике, чак је буквално проходала по рукама људи у првим редовима.

После неколико минута и неколико метара такве шетње, подржана бројним длановима Скин је легла како би је море руку лагано однело натраг на бину.

„Сканк ананси“ су се вратили и за један бис, када су извели неколико песма укључујући песму Hedonism.

Пошто је престала изненадна киша која је окупала башту СКЦ-а, концерт је почео око 22.30, а завршен је око поноћи.

НЕМА КОМЕНТАРА

Ostavi poruku

Exit mobile version