Popularni britanski bend „Skank anansi“, koji se nedavno aktivirao posle duže pauze, održao je svoj prvi koncert u Beogradu. Pevačica Skin je, doslovno, hodala po rukama publike u bašti SKC-a.

Britanski alternativni rok sastav „Skank anansi“ (Skunk Anansie), predvođen energičnom pevačicom Skin, održao je, u ponedeljak uveče, koncert pred oko 2.000 posetilaca u punoj bašti Studentskog kulturnog centra.

Za prvi susret sa beogradskom publikom, „Skank anansi“ su odlučili da izvedu jednu novu pesmu, My Ugly Boy, a promoter „Legasi“ je ranije najavio da će britanski bend ostati u Beogradu i posle koncerta, u utorak, kako bi snimio spot za tu pesmu.

Bend je, posle duže pauze, ponovo aktivan od prošle godine.

U Beogradu su održali jednoipočasovni, energijom nabijen koncert, tokom kojeg su izveli pesme Selling Jesus, Charity i Because of You, a publika je posebno dobro primila njihov najveći hit Weak.

Skin se pojavila u zanimljivom svetlucajućem kostimu, a u jednom trenutku, oduševljena prijemom beogradske publike, čak je bukvalno prohodala po rukama ljudi u prvim redovima.

Posle nekoliko minuta i nekoliko metara takve šetnje, podržana brojnim dlanovima Skin je legla kako bi je more ruku lagano odnelo natrag na binu.

„Skank anansi“ su se vratili i za jedan bis, kada su izveli nekoliko pesma uključujući pesmu Hedonism.

Pošto je prestala iznenadna kiša koja je okupala baštu SKC-a, koncert je počeo oko 22.30, a završen je oko ponoći.

Ostavi poruku