Естрадна звезда Јелена Карлеуша-Тошић и њен супруг Душко пре два дана прославили су двогодишњицу брака уз интимну вечеру, али и скупоцене поклоне.

– Душко је желео да своју драгу обрадује поклоном и дошао је на идеју да то буде скупоцени сат „ролекс“ од белог злата, на којем је угравирао датум годишњице 28. 6. 2010. ЈК је за Душка специјално наручила ручно рађену „луј витон хјумидор“ кутију за томпусе, коју је напунила „кохиба“ томпусима, његовим омиљеним цигарама – рекао је наш добро обавештен извор и додао да су Тошићи оставили ћерке Атину и Нику код баба Дивне и двогодишњицу брака прославили у једном ресторану, а Душко је морао Јелену да пренесе преко прага објекта, с обзиром на то да је пре неколико дана, како је „Ало!“ писао, повредила ногу приликом незгодног пада на београдском аеродрому. Но, бол због повреде им никако није покварио расположење, а поп диву је обрадовала и корпа са 101 ружом која ју је сачекала у ресторану. Када смо позвали ЈК да нам прокоментарише наша сазнања, кроз осмех је потврдила да су провели дивно вече, али није желела да улази у детаље.
– У интимној атмосфери уз бело вино и рибу славили смо дан када смо се заклели да и у добру и злу будемо једно! Имамо две дивне ћерке, које су нашем браку дале још дубљи смисао. Да не чује зло, срећна сам и остварена жена, блистам на свим пољима, а чини ми се да је љубав највише заслужна за то! Душко воли да ми поклања скупе ствари, које ја не тражим и које ми нису потребне. Једино што ми од њега треба је да ме воли и да се заувек будим на његовом рамену – рекла је Карлеуша за наш лист.

Ostavi poruku