Насловна Вијести Ухапшен убица дјевојчице

Ухапшен убица дјевојчице

2

Новосадска полиција ухапсила је 52-годишњег Младена Огулинца, осумњиченог да је јуче у Старим Лединцима код Новог Сада прво силовао, а потом угушио осмогодишњу дјевојчицу Марију Јовановић.

„Осумњичени је ухапшен у шумици изнад села, а више детаља о монструозном злочину који је узбудио цијелу Србију биће познато до краја дана када ће бити издато званично саопштење“, рекла је Срни портпарол новосадске Полицијске управе Милева Томић.

Осмогодишња дјевојчица Марија Јовановић пронађена је јуче око 15.30 мртва с крпом у устима, под лишћем у дворишту Огулинчеве куће која се налази у Улици Селиште, на улазу у Старе Лединце. Дјевојчица је на себи имала горњи дио пиџаме, док је доњи дио тијела био обливен крвљу што указује да је Огулинац прво силовао, па онда убио.

Према незваничним сазнањима, убијена дјевојчица и њен четворогодишњи брат били су сами код куће, јер су им родитељи били на послу. Огулинац је знао гдје родитељи остављају кључ од врата куће, јер је његова сестра, с којом иначе заједно станује у Старим Лединцима, донедавно чувала ово двоје дјеце.

Родитељи су често обилазили дјецу у току радног времена, а кад је јуче око 13.30 часова отац дошао и видио да нема кључа, ушао је кроз прозор и затекао сина везаног у соби. Малишан му је испричао ко је одвео његову сестру, а отац је одмах отишао код сестре осумњиченог и питао за девојчицу, али жена није знала да му каже гдје је она.

Услиједила је двочасовна потрага за несрећном дјевојчицом, да би отац у једном тренутку угледао дјевојчицину руку како вири испод лишћа у дворишту иза пушнице.

Према свједочењу очевидаца, јуче око 10.00 часова осумњичени је био у сеоској продавници и купио велику количину хране и литар вотке, након чега га је комшија видио како прелази поток у близини девојчицине куће. Осумњичени је био запослен у пекари у Тржном центру „Меркатор“ у новосадском насељу Лиман

2 КОМЕНТАРИ

Ostavi poruku

Exit mobile version