Reditelj Radoš Bajić i glumac Milorad Mandić Manda odlučili su da zaveštaju svoje organe i na taj način podrže kampanju Ministarstva zdravlja „Produži život“.

Njih dvojica će u toku današnjeg dana potpisati donorske kartice u Zdravstvenom centru „Studenica“ u Kraljevu, u prisustvu Tomice Milosavljevića. Zanimljivo je da će istog dana ministar zdravlja prisustvovati snimanju novih epizoda serije „Selo gori, a baba se češlja“.
– Manda i ja ćemo potpisati donorski ugovor tačno u podne, između dve scene snimanja serije „Selo gori, a baba se češlja“. Poslednjih deset dana snimamo u bolnici u Kraljevu, tako da smo odlučili i da tu uzmemo kartice. Iako je ovo lična odluka, pristao sam da se piše o tome upravo zbog želje da našim putem krene što više ljudi – rekao je za „Alo!“ ovim povodom Radoš Bajić.
Inače, nacionalna kampanja Ministarstva zdravlja „Produži život“ ima za cilj podizanje svesti građana Srbije o transplataciji i donatorstvu organa kako bi se povećao broj donora i smanjila dužina čekanja na organe za transplataciju.

Ostavi poruku