Амерички репер Еминем открио да је имао проблем са зависношћу од лекова за смирење и да се крајем 2007. године предозирао, као и да је пре тога узимао толико пилула „да није могао ни да их преброји“.

Музичар Еминем испричао је да је био толико зависан да је крајем 2007. године умало умро до прекомерне количине лекова, пренео је магазин ОК.

„Због свега што сам уносио у организам, мој праг толеранције постао је веома висок. Стигао сам до момента када нисам могао ни да пребројим колико сам таблета узео“, рекао је репер у интервјуу емисији Аксес Холивуд.

Еминем је рекао да је новим албумом „Recovery“ желео да истражи своју зависност.

„Предозирао сам се 2007. године, негде око Божића. Замало да умрем“, рекао је тридесетседмогодишњи музичар.

„Извукао сам се, отишао кући и мање од месец дана касније поново сам узимао огромне количине пилула. Потом сам схватио зашто сам се предозирао. Уплашио сам се и схватио да ми је потребна помоћ и да не могу сам то да решим“.

На питање како је успео да превазиђе проблеме и остане „чист“, Еминем је објаснио да је то због тога јер се уморио од начина на који је до тада живео.

„Морао сам да све сагледам и схватим да је то била моја грешка. Да преузмем одговорност за начин на који сам живео и престанем да окривљујем друге“, рекао је Еминем.

„Најтеже је да признате да имате проблем. Нико не жели да призна да нема контролу над сопственим животом“, закључио је награђивани уметник.

Leave a Reply