Рокерка Слађана Милошевић планира да покрене судски поступак против менаџмента британског рокера Билија Ајдола!

Наиме, њен наступ, који је био најављен пре његовог, отказан је јер су странци због лошег времена инсистирали да концерт почне раније, а Слађана није могла да свира на његовој опреми, док би монтирање њене опреме одузело превише времена.
– Због оваквих ствари већ десетак година покушавам да оснујем унију музичара Србије која ће штитити наша права, јер да постоји, сигурна сам да се не би дешавале ствари као што је ова, кршење основних људских права на рад, нарушавање мог професионалног угледа. Тако то обично бива, странци постављају своје услове, користе нашу инфериорност у односу према њима, крше сва пословна правила. После више разговора у којима су ме убеђивали да пристанем на ово или оно на крају сам шутнута без икаквих даљих преговора, само су одлучили и обавестили ме о томе. Можда су други пристајали на то, ја дижем глас против таквог понашања. Ако сазнам од организатора да постоји законска основа за то, покренућу судски поступак за обештећење против менаџмента Билија Ајдола – љута је српска рокерка.
Каже да је пристала да наступи без хонорара само због своје публике која је није видела ни чула у Београду последњих 10 година.

– Моји фанови су желели да ме гледају, али су преварени, иако су због тога многи купили улазницу. Многи су ми рекли да су желели да после мог наступа оду са Ушћа јер не подносе Билија Ајдола. Што се тиче организатора, покривени су најминималнији трошкови, хонорар није исплаћен, осим уколико то није неколико стотина евра којима сам покрила трошкове 23 људи у мојој екипи, неки су допутовали из Ниша, Краљева… Пристала сам да свирам без надокнаде управо због тога што су организатори свих манифестација и фестивала изоставили да ме позову да учествујем, па је ово била јединствена прилика. Последњи већи наступи били су у време демонстрација и протеста, а онда су они са којима сам сарађивала напрасно заборавили да ме зову – закључује Слађана.

Повраћај улазница за Севе и Брегу

Од данас ће бити враћан новац за улазнице за отказане концерте Горана Бреговића и Северине. Организатор истиче да се карте враћају на местима на којима су биле купљене, уз фотокопију личне карте.

Leave a Reply