Naslovna Vijesti Bez starca nema udarca!

Bez starca nema udarca!

0

Britanski pank roker Bili Ajdol nastupio je sinoć pred više od 7.000 ljudi na beogradskom Ušću. Iako je Slađana Milošvić u poslednjem trenutku odustala od nastupa jer je bila zamoljena da ga skrati, koncert zvezde večeri počeo je tačno kako je planirano u devet sati.

Muzičar se na bini pojavio uz skandiranje „Bili, Srbine“ a masa ga je dočekala sa transparentima. Uz kurtoazno „Kako ste, hoćemo li da rokamo večeras?“, slavni muzičar je otpočeo nastup ispunjen uglavnom starim hitovima.
Vremešni roker, sa telom na kome bi mu pozavideli i mnogo mlađi, na sredini koncerta je skinuo svoju košulju i pokazao mišićav stomak. Uprkos lošem vremenu i kiši koja je sve vreme rominjala, Bili se na bini zadržao nešto duže od sat vremena i priuštio nezaboravan doživljaj beogradskoj publici. Zanimljivo je da je Ajdol veliki hit „L. A. woman“ specijalno adaptirao za ovaj nastup i prepevao ga kao „Belgrade woman“ („Beogradske žene“).
U prostoru VIP lože viđeni su ministar ekonomije Mlađan Dinkić sa suprugom, Bajaga, Bebi Dol, Goran Bregović sa Kikijem Lesendrićem, kao i novopečena mama Leontina Pat sa mužem Filipom.

Doveo devojku u Srbiju!

Tokom boravka u srpskoj prestonici, Ajdolu je društvo pravila devojka od koje se nije odvajao. Kako smo uspeli da saznamo, voljena ga prati na celoj turneji, što nije baš uobičajeno kada su muzičari u pitanju. Inače, Bili je tokom boravka u Beogradu koristio kao prevozno sredstvo veliki crni luksuzni autobus bečkih registracija. Zavirili smo malo unutra i uverili se da poseduje sav komfor potreban za kraće relacije, a verovatno će tim autobusom otputovati u Zagreb, odmah posle koncerta na Ušću.

NEMA KOMENTARA

Ostavi poruku Cancel reply

Exit mobile version