SHARE

Британски панк рокер Били Ајдол наступио је синоћ пред више од 7.000 људи на београдском Ушћу. Иако је Слађана Милошвић у последњем тренутку одустала од наступа јер је била замољена да га скрати, концерт звезде вечери почео је тачно како је планирано у девет сати.

Музичар се на бини појавио уз скандирање „Били, Србине“ а маса га је дочекала са транспарентима. Уз куртоазно „Како сте, хоћемо ли да рокамо вечерас?“, славни музичар је отпочео наступ испуњен углавном старим хитовима.
Времешни рокер, са телом на коме би му позавидели и много млађи, на средини концерта је скинуо своју кошуљу и показао мишићав стомак. Упркос лошем времену и киши која је све време ромињала, Били се на бини задржао нешто дуже од сат времена и приуштио незабораван доживљај београдској публици. Занимљиво је да је Ајдол велики хит „Л. А. wоман“ специјално адаптирао за овај наступ и препевао га као „Белграде wоман“ („Београдске жене“).
У простору ВИП ложе виђени су министар економије Млађан Динкић са супругом, Бајага, Беби Дол, Горан Бреговић са Кикијем Лесендрићем, као и новопечена мама Леонтина Пат са мужем Филипом.

Довео девојку у Србију!

Током боравка у српској престоници, Ајдолу је друштво правила девојка од које се није одвајао. Како смо успели да сазнамо, вољена га прати на целој турнеји, што није баш уобичајено када су музичари у питању. Иначе, Били је током боравка у Београду користио као превозно средство велики црни луксузни аутобус бечких регистрација. Завирили смо мало унутра и уверили се да поседује сав комфор потребан за краће релације, а вероватно ће тим аутобусом отпутовати у Загреб, одмах после концерта на Ушћу.

SHARE

Оставите одговор