Шведска компанија је најавила да ће поклањати супераутомобил који може да развије 375 километара на час. У чему је фора? Прво треба да купите њихову суперјахту, вредну више од 20 милиона евра.

„Strand Craft“, компанија из Шведске, најавила је лансирање 38 метара дугачке суперлуксузне јахте „122“, вредне 20.350.000 евра.

Међутим, то што ултрааеродинамична јахта изгледа феноменално није им било довољно у маркетиншком смислу – неком је пало на памет да уз суперјахту „гратис“ понуди и спортски аутомобил чија је максимална брзина 375 километара на час.

Али, прво да вам опишемо овај „бродић“. Има четири комфорне собе, пријемни део, велики салон са 52-инчним ЛЕД телевизором и „Bang & Olufsen“ звучне системе у свим просторијама.

Укупна снага од 14.000 коњских снага, омогућава јахти да постигне брзину већу од 50 чворова, што наравно нећете ни осетити седећи у „арт деко“ ентеријеру, тврди произвођач.

На прамцу је смештена гаража за „љутог друмског спортисту“ који се својим дизајном савршено уклапа уз јахту и има „twin turbo“ V12 мотор од 880 коњских снага! Дакле, пристанете негде и имате сопствени превоз. И то какав!

Ако вам све ово звучи довољно привлачно, пожурите јер „Strand Craft“ прави само шест „комплета“, а азијски милијардери су већ почели да их резервишу.

Шеф компаније Курт Странд додаје: „Интересовање са свих страна света је велико, посебно са Блиског истока. Луксузно је дизајнирана и намењена људима који желе само најбоље“.

„Њена најбоља карактеристика је специјално дизајнирани супераутомобил, а и јахта и ауто имају високе перформансе и ужасно су брзи.“

„Веома јединствена понуда и правимо лимитирану серију од шест, што је чини још ексклузивнијом“, истиче господин Курт.

Навали народе, још мало па нестало!

Ostavi poruku