Švedska kompanija je najavila da će poklanjati superautomobil koji može da razvije 375 kilometara na čas. U čemu je fora? Prvo treba da kupite njihovu superjahtu, vrednu više od 20 miliona evra.

„Strand Craft“, kompanija iz Švedske, najavila je lansiranje 38 metara dugačke superluksuzne jahte „122“, vredne 20.350.000 evra.

Međutim, to što ultraaerodinamična jahta izgleda fenomenalno nije im bilo dovoljno u marketinškom smislu – nekom je palo na pamet da uz superjahtu „gratis“ ponudi i sportski automobil čija je maksimalna brzina 375 kilometara na čas.

Ali, prvo da vam opišemo ovaj „brodić“. Ima četiri komforne sobe, prijemni deo, veliki salon sa 52-inčnim LED televizorom i „Bang & Olufsen“ zvučne sisteme u svim prostorijama.

Ukupna snaga od 14.000 konjskih snaga, omogućava jahti da postigne brzinu veću od 50 čvorova, što naravno nećete ni osetiti sedeći u „art deko“ enterijeru, tvrdi proizvođač.

Na pramcu je smeštena garaža za „ljutog drumskog sportistu“ koji se svojim dizajnom savršeno uklapa uz jahtu i ima „twin turbo“ V12 motor od 880 konjskih snaga! Dakle, pristanete negde i imate sopstveni prevoz. I to kakav!

Ako vam sve ovo zvuči dovoljno privlačno, požurite jer „Strand Craft“ pravi samo šest „kompleta“, a azijski milijarderi su već počeli da ih rezervišu.

Šef kompanije Kurt Strand dodaje: „Interesovanje sa svih strana sveta je veliko, posebno sa Bliskog istoka. Luksuzno je dizajnirana i namenjena ljudima koji žele samo najbolje“.

„Njena najbolja karakteristika je specijalno dizajnirani superautomobil, a i jahta i auto imaju visoke performanse i užasno su brzi.“

„Veoma jedinstvena ponuda i pravimo limitiranu seriju od šest, što je čini još ekskluzivnijom“, ističe gospodin Kurt.

Navali narode, još malo pa nestalo!

Ostavi poruku